Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Elden Ringin lisäosa kaupoissa

Uutinen: Elden Ringin lisäosa kaupoissa

Teksti: Mikko Kosonen, 24.6.2024

FromSoftware julkaisi suurimman laajennuksensa ja kyseessähän on tietysti fantasia-toiminta-RPG:lle tehty Elden Ring – Shadow of the Erdtree.

Empyrean Miquellan johdattamana pelaajat matkaavat Varjojen Maahan, paikkaan Erdtree-puun varjossa, missä jumalatar Marika ensimmäisen kerran astui jalallaan.

Näissä oudoissa uusissa maissa pelaajat löytävät maailman synkät salaisuudet ja kohtaavat muita, joilla on omat tarkoitusperänsä Miquellan jalanjäljissä.

Shadow of the Erdtree vie pelaajat Lands Betweenin ulkopuolelle tutkimaan täysin uutta Varjojen Maata. Pelaajat voivat liikkua saumattomasti tämän laajan maailman karttojen välillä, jotka ovat täynnä monipuolisia tilanteita ja huolellisesti suunniteltuja luolastoja, joissa uhkaavat viholliset vaeltelevat.

Laajennus tuo mukanaan uusia myös aseita, varusteita, aseiden taitoja ja taikuutta, joita ei löydy peruspelistä. Mukana on uusia vihollisiakin, pomotaisteluja ja juonikuvioita, jotka lisäävät pelaajien RPG-vapautta. Kohdataksesi nämä uhat, voit hankkia uusia voimia.

Alla traileri:

Game Realityn arvostelu 2022 julkaistusta emopelistä täällä.

Uutisen lähde: Nordic Game Supply