Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Everspace 2 -pelin konsoliversiot kaupoissa tänään

Uutinen: Everspace 2 -pelin konsoliversiot kaupoissa tänään

Teksti: Mikko Kosonen, 15.8.2023

Indiekehittäjä Rockfish Games ilmoittaa tiedotteessaan, että sen PC:lle huhtikuussa julkaistu avaruuslentely-RPG Everspace 2 on saatavilla tänään kaupoista myös PS5 ja Xbox Series -konsoleille.

Pelin konsoliversioille ollaan myös puuhailemassa fyysistä peltikansin varustettua Stellar Editionia, jonka julkaisun pitäisi tapahtua hieman myöhemmin, lokakuun 3. päivä.

Everspace 2:n avaruuslentely tarjoilee noin kolmekymmentuntisen yksinpelikampanjan sivutehtävineen, joista jälkimmäisissä pelattavaa sanotaan olevan noin sadaksi tunniksi.

“Pelaaja on Adam – yksi ensimmäisen pelin lukuisista kloonipiloteista. Etsintäkuulutettu Adam tienaa elantoaan kaikessa hiljaisuudessa kaivossaattueen henkivartijana, kunnes paikallisten lainsuojattomien hyökkäys pakottaa kätketyn huippulentäjän kuorestaan. Sotivat imperiumit, lainsuojattomat piraatit ja liki valtiollisella voimankäytöllä operoivat megayhtiöt edustavat jonkin sortin scifi-normia”, kirjoitti Petteri PC-arvostelussamme.

Maailmansa osalta peli tarjoaa koluttavaksi yli 100 käsinveisteltyä lokaatiota sekä kuudenkymmenen kuvan sekuntivauhdin myös konsoliversioissakin – poislukien Xbox Series S -mallin.

Xboxin puolella Everspace 2 on saatavilla myös Xbox Game Passin kautta ja peli tukee myös Xboxin Play Anywhere -ominaisuutta, jolloin MS Storen kautta hankittua peliä voi pelata myös PC:llä, mikäli sitä ei Steamista ole tullut aiemmmin hankkineeksi.

Alla konsoliversion julkaisutraileri:

Game Realityn PC-version arvostelun voi lukea täällä. Annoimme pelille tuolloin 4/5 tähteä: “Everspace 2 saattaa olla hyvinkin yksi pelivuoden 2023 kohokohdista. Everspace 2:a on helppo suositella kaikille 90-luvun avaruuspelinostalgiaa janoaville.”

Uutisen lähde: Plan of Attack