Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Haamujengi palaa ennen syntymäpäiviään

Uutinen: Haamujengi palaa ennen syntymäpäiviään

Teksti: Mikko Kosonen, 20.8.2019

Saber Interactive ilmoitti tänään lehdistötiedotteessaan, että Ghostbusters™: The Video Game Remastered -pelin ennakkotilauksia on alettu ottamaan vastaan. Hintalappu on asetettu kolmenkymmenen euron korville.

Kaikille mahdollisille alustoille lokakuun 4. päivä julkaistava peli on grafiikaltaan remasteroitu versio vuonna 2009 julkaistusta varsin mainiosta Ghostbusters™: The Video Game -pelistä, jolle arvostelijamme Petteri antoi neljä tähteä.

“Ghostbusters – The Video Game lienee nyt ja tulevaisuudessa paras vastine kolmannelle haamujengileffalle, joten jos aihe liippaa läheltä sydäntä, ei GB – The Video Gamen kanssa tule mentyä pieleen.”

Alkuperäinen Ghostbusters -elokuva juhlistaa tänä vuonna (joulukuussa) 35-vuotissyntymäpäiväänsä, joten remasteroitu lisenssipeli on ajankohtainen.

Heinäkuussa 2020 Haamujengin touhuilut saavat odotetumpaa jatkoa, kun Ivan Reitmanin pojan ohjaama uusi Ghostbusters tulee elokuvateattereihin. Vaikka Harold Ramis joukosta poistunut on, on uudessa elokuvassa mitä ilmeisemmin muut vanhat konkarit tavalla tai toisella mukana.

Pelin PC-versiota voi ennakkotilata Microsoft Storesta ja Epic Storesta, konsoliversiot löytyvät omilta kauppapaikoiltaan.

Alla esitunnelmia tarjoileva traileri Dan Aykroydin kera:

Uutisen lähde: Sandbox Strategies