Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Hajoamispisteen Haamut kuulolla

Uutinen: Hajoamispisteen Haamut kuulolla

Teksti: Mikko Kosonen, 30.10.2019

Ubisoft julkaisi tänään avoimen kirjeen pelaavalle yhteisölle – tarkemmin koskien jokin aika sitten julkaistua Ghost Recon: Breakpoint -peliä. Uusin Ghost Recon sai runsain mitoin negatiivista palautetta osakseen bugisuudestaan kuin mikromaksuistaankin. Muun muassa Eurogamer antoi pelille arvosanaksi avoid-leiman, eli “vältä tätä”.

Game Realityn 2.5/5 tähden arvostelun pelistä voit lukea täältä.

”Tervehdys Ghostit,” aloittaa Ubisoftin viesti.

“Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin julkaisusta lähtien olemme kuunnelleet teitä. Olemme lukeneet huolellisesti verkossa käytyjä keskusteluita ja tavanneet myös yhteisön jäseniä kasvotusten käydäksemme keskustelua pelistä.”

Viestissä mainitaan päivityksestä, joka on tulossa marraskuun puolivälissä kuin myös toisesta päivityksestä, jonka olisi määrä ilmaantua marraskuun lopulla.

Pelin in-game economyyn eli “mikromaksuihin” ollaan ainakin ilmeisesti tekemässä jonkinlaisia muutoksia, jotta pelaajat viihtyisivät pelin parissa paremmin.

Peliin ollaan palauttamassa myös tekoälytiimikaverit, joten peliä yksinpelaavienkaan ei siis tarvitse ramboilla pitkin Auroan metsiä ja vuoristoja. Muutos vaatii kuitenkin aikaa ja Ubisoft sanoi ilmoittavansa myöhemmin lisää.

Valinnan vapauteen aiotaan myös panostaa lisää, mutta tästä(kään) ei vielä oltu valmiita kertomaan sen enempää.

Lyhyesti sanottuna: muutoksia ja päivityksiä on tulossa. Kysymys mikä kuitenkin väistämättä nousee ilmaan on: onko jo liian myöhäistä?

Ubisoftin englanninkielisen kirjeen voi kokonaisuudessaan tsekata täältä.

Uutisen lähde: Visionist