Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Hot Wheels 2 -pelistä tietoa ja esittelyvideo

Uutinen: Hot Wheels 2 -pelistä tietoa ja esittelyvideo

Teksti: Mikko Kosonen, 29.6.2023

Milestone esitteli tulevan Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged -autopelinsä ominaisuuksia uudella pelivideolla. Hot Wheels Unleashed 2 tuo mukanaan kaksi uutta erikoisliikettä, jotka lisäävät kilpailuun uuden ulottuvuuden. Nopea auto ei ole enää ainoa avain menestykseen. Voimanlisäyksen avulla pelaajat voivat hypätä tai tehdä kaksoishypyn milloin tahansa. Nämä uudet liikkeet auttavat ohittamaan vastustajia tai navigoimaan ahtaissa tiloissa väistämällä esteitä. Lisäksi erikoisliikkeet mahdollistavat pelaajien kilpailutaitojen parantamisen ja uusien lyhyiden reittien löytämisen tai aiemmin saavuttamattomien osien käyttämisen radalla.

Uusi sivuttaissiirto (Lateral Dash) mahdollistaa pelaajien nopean liikkumisen vasemmalle tai oikealle ja törmäämisen vastustajiin ajoneuvonsa kummallakin puolella. Lateral Dashin avulla pelaajat voivat taktisesti ajaa vastustajia ulos rajojen ulkopuolelle tai käyttää heitä pompauttamaan oranssilla muoviradalla.

Mukana on myös viisi täysin uutta ja erilaista ympäristöä. Pelaajat pääsevät kokemaan laajentuneen pelitarjonnan avulla näyttävän pelihallin, joka muistuttaa menneiden aikojen kolikkopelien aikakautta; takapihan, joka on muutettu jännittäväksi kilparadaksi; minigolfradan, joka sijaitsee Villin lännen pikkukaupungissa; museon, jossa pelaajat voivat kilpailla dinosaurusten ja muiden fossiilisten esineiden jäljennösten keskellä; sekä bensa-aseman, joka sisältää entisen rauhallisen hampurilaisravintolan. Pelistä löytyy myös ratahuone, jossa pelaajat voivat suunnitella omia ratojaan.

Pelin monipuoliset radat vaihtelevat sisätiloissa ja avoimessa ilmassa tapahtuvista kilpailuista saumattomasti molempien asetusten välillä, tarjoten dynaamisen ja immersiivisen kilpailukokemuksen. Eri ympäristöt tarjoaa monipuolisen valikoiman ratoja, joista monet tapahtuvat joko sisätiloissa tai ulkoilmassa, kun taas toiset siirtyvät saumattomasti näiden kahden ympäristön välillä. erilaisten ympäristöjen vaihtelu korottaa pelikokemusta, sillä eri pinnat vaikuttavat merkittävästi ajoneuvojen hallintaan. Kilpailijoiden on sopeutettava taitonsa ja valittava huolellisesti sopiva ajoneuvo kuhunkin kilpailuun, mikä varmistaa jännittävän ja strategisen kokemuksen.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged sisältää 130 vaikuttavaa ajoneuvoa Hot Wheels -universumista, mukaan lukien uudet ATV- ja moottoripyöräluokat. Jokaisella ajoneuvolla on oma ainutlaatuinen tyyli ja luonne. Esimerkiksi Rocket-luokan ajoneuvot tarjoavat vertaansa vailla olevaa nopeutta suorilla, kun taas Balanced-luokka tarjoaa täydellisen tasapainon nopeuden ja ketteryyden välillä. Swift-luokka tarjoaa kevyemmän ja äärimmäisen kilpailukykyisen vaihtoehdon, kun taas Drifter on täydellinen vaikeiden mutkien hallintaan ammattimaisella taidolla. Heavy-Duty-luokassa on massiivisia ja kestäviä ajoneuvoja ja Off-Road-luokka edustaa ihanteellista valintaa haastavimpien maastojen valloittamiseen.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged esittelee upouuden taitojärjestelmän, jonka avulla pelaajat voivat mukauttaa ajoneuvojensa ajokokemusta. Pelaajat voivat nyt käyttää ansaitsemiaan taitopisteitä taitopuuhun, joka koostuu kolmesta haarasta, joista jokainen keskittyy erilaisiin näkökohtiin. Näihin kuuluvat voimanlisäyksen ja siihen liittyvien ominaisuuksien parantaminen, käsittelyn parantaminen ja kyky navigoida esteiden läpi. Taitopuuhun tehdyt merkitykselliset valinnat rikastuttavat sekä hetki hetkeltä tapahtuvaa pelattavuutta että pitkän aikavälin vaihtelua, kun pelaajat tutkivat mukauttamisvaihtoehtojen laajuutta.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged julkaistaan 19.20.2023 konsoleille ja PC:lle.

Alla esittelyvideo:

Game Realityn arvostelu Hot Wheels Unleashed -pelistä täällä.

Uutisen lähde: Plaion