Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Iso päivitys sekä lisäsisältöä theHunter -peliin

Uutinen: Iso päivitys sekä lisäsisältöä theHunter -peliin

Teksti: Mikko Kosonen, 15.3.2023

Expansive Worlds ilmoitti, että sen päälle viisi vuotta vanha metsästyspeli theHunter: Call of the Wild on saanut juuri ison Showcase -nimeä kantavan päivityksen, joka korjaa liudan bugeja tuo uusia pelillisiä ominaisuuksia kuin audiovisuaalisia parannuksiakin. Tästä linkki tarkkaan päivityslistaan. Päivityksen seassa on myös ilmainen palkintomökki, jossa voidaan esitellä kaikkia kaatoja. Alempana esittelyvideo.

Peli sai myös muutaman uuden kosmeettisen, maksullisen lisäpaketin.

Hunter Power Pack on maksullinen lisäosa, jonka avulla pelaajat voivat kehittää suurriistametsästystään uusilla bolt-action-kivääreillä ja lisävarusteilla, joita voi räätälöidä uusilla maaleilla, materiaaleilla ja kuvioilla. Lisäosa maksaa 3,99€, ja sitä myydään Steamissa 10% alennuksella 21. maaliskuuta asti.

Hirschfelden Cosmetic Pack on toinen maksullinen lisäosa, joka sisältää uusia asemaaleja, kuvioita ja materiaaleja, sekä erityisen premium-kääreen, jotka ovat saaneet inspiraationsa Hirschfelden-metsästysreservistä. Hirschfelden-lisäosa maksaa 2,99€, ja sitä myydään myös Steamissa 10% alennuksella 21. maaliskuuta asti.

Game Realityn theHunter: Call Of The Wild -arvostelu

Uutisen lähde: Expansive Worlds