Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Legoiset hurjapäät kaasuttivat 2K Driveen

Uutinen: Legoiset hurjapäät kaasuttivat 2K Driveen

Teksti: Mikko Kosonen, 28.6.2023

Take 2 kertoi tiedotteessaan, että sen hiljattain julkaistu LEGO 2K Drive -autopeli asettaa päälle uuden vaihteen 28. kesäkuuta, kun ensimmäinen Drive Pass -kausi pärähtää käyntiin.

Ensimmäinen kausi sisältää 100 saavutustasoa, jotka tarjoavat pelaajille sisäisiä palkintoja ja uusia haastetehtäviä. Uuden kauden tehtävät ja erilaiset temppuhaasteet ovat saatavilla kaikille pelaajille.

Premium Drive Pass -kausikortin ostajat saavat ensimmäisen pelikauden lisäksi kymmenen uutta ajoneuvoa, uusia kuskeja Bricklandia-pelimaailmaan sekä erilaisia varustepaketteja. Ajoneuvovalikoimaan kuuluu muun muassa Fast & Furious -elokuvista tuttuja autoja, kuten vuoden 1970 Dodge Charger R/T ja Nissan Skyline GT-R.

Sisarukset Rita ja Lita Malachi sekä teknikko Ronnie täydentävät kilparataa – Premium-kausikortin omistajat saavat heidät hahmovarastoonsa. Varustepaketteihin sisältyy tarroja, rakennuspalikoita ja muokkausosia, joiden avulla pelaajat voivat luoda entistä monipuolisempia kilpa-autoja.

Uuden pelikauden sisältöä voi kokea omassa tahdissa, sillä aikarajoja ei ole asetettu. Jos pelaaja haluaa päivittää ilmaisen pelikauden Premium Drive Pass -kausikortille, hän saa kaikki ansaitut lisäosat ja varusteet edistyksen mukaisesti takautuvasti.

Alla kausitraileri:

Game Realityn Lego 2K Drive -arvostelu täällä.

Uutisen lähde: Visionist