Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Little Nightmares III ensi vuonna

Uutinen: Little Nightmares III ensi vuonna

Teksti: Mikko Kosonen, 24.8.2023

Eilen käynnistyneet, sunnuntaihin asti jatkuvat Gamescom-messut ovat parhaillaan käynnissä ja sähköpostiin valuu tiedotteita toisensa perään.

Bandai Namco ilmoitti tänään uusimmasta lisäyksestä Little Nightmares -pelisarjaan. Edelliset pelit kehittänyt Tarsier on vaihtunut kauhupeleistään tunnettuun Supermassive Gamesiin, jonka kehittämä Little Nightmares III julkaistaan vuonna 2024 PC:lle ja kaikille konsoleille.

Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa pelaajat voivat kohdata lapsuuden pelkonsa ystävänsä kanssa, sillä peli on pelattavissa online-coop-tilassa, joka antaa pelaajille mahdollisuuden ottaa rooli toisistaan riippuen kahdesta uudesta hahmosta, joita ovat Low tai Alone. Peliä voi myös pelata täysin yksinpelinä, jolloin tekoäly ohjaa toista hahmoa.

Little Nightmares III:ssa pelaajat seuraavat matkaa Lowin ja Alonen kanssa, kaksi ystävää etsimässä tietä pois Nowheresta. Hahmot matkaavat Spiraalin läpi, maailman joka on täynnä vaarallisia uhkia kuten Monster Baby Necropolisissa. Kullakin hahmolla on oma esineensä, jousi ja nuoli Lowilla ja jakoavain Alonella, joita hahmot käyttävät pulmien ratkaisemiseen ja auttamaan pakenemisessa.

Alla trailerintynkää:

Game Realityn arvostelu pelistä Little Nightmares 2 löytyy täältä.

Uutisen lähde: Bandai Namco