Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Mafia III sai lisäsisältöä ja päivityksen

Uutinen: Mafia III sai lisäsisältöä ja päivityksen

Teksti: Mikko Kosonen, 10.11.2016

Jokin aika sitten julkaistu Mafia-pelisarjan kolmas osa Mafia III sai tänään päivityksen sekä ilmaista lisäsisältöä. Miksikö tämä on uutinen? Koska nykypäivänä kaikki lisää asuja tarjoavat DLC:t ovat maksullista sorttia, joten se että tällaista tarjotaan ilmaiseksi on jo pienen uutisoinnin arvoista. Toisaalta ilmaiset asut (sekä tulossa olevat ilmainen kisasisältö) ovat varmasti osittain myös eräänlainen anteeksipyyntö. Ainakin Steamissa pelin PC-versio on kerännyt lähes 7000 kappaletta negatiivisia palautteita huonosta toimivuudesta. Pelin kehittäjänä toimi ensikertalainen Hangar 13.

Arvostelimme pelin PS4-version ja pidimme siitä: “Mitään uutta Grand Theft Autoa on Mafia III:n kuorista turha etsiä, mutta jos tätä tarkastelee kypsänä rikostarinana hiekkalaatikkopelin vaatteissa, on lopputulokseen vaikea olla ihastumatta.” Arvostelun voi lukea täällä.

Kehittäjät kokosivat asuista jopa ihan oman trailerinsa:

Asuista kuusi on sellaisia, mitä pelin pääsankari Lincoln käyttää tehtävien aikana ja viisi on täysin uusia. Asuja voi alkaa vaihtelemaan heti kunhan etenee tarinassa tehtävään “Somethin’ I’ve Got To Do”.

Päivitys sen sijaan tuo mukanaan apua muun muassa ruudunpäivitykseen, ääniongelmiin, pelitallennuksien korruptoitumiseen sekä käyttöliittymään jonkinlaisina parannuksina.