Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Milestonen uusi pikkuautopeli julkaistiin

Teksti: Mikko Kosonen, 22.10.2023

Milestone ja Mattel ilmoittivat, että parin vuoden takaisen Hot Wheels -pelin jatko, Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged on julkaistu kaikille konsoleille sekä PC:lle.

Luvassa on uusia ratoja, uusia autoja uuden perk-ominaisuuden kera sekä kattava kirjo yksin- ja moninpelimoodeja.

Pelin autovalikoima käsittää yli 130 erilaista pikkuautoa, mukaan lukien mönkijöitä, moottoripyöriä ja monia muita uusia luokkia. Jokaisella ajoneuvoluokalla on omat erityispiirteensä, ja ne reagoivat eri tavoin eri rata-alustoihin. Pelin ympäristöillä on myös keskeinen rooli ja pelaajat pääsevät kokeilemaan viittä täysin uutta ympäristöä.

Voitto Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged -pelissä vaatii enemmän kuin pelkkää nopeutta. Peli esittelee uuden taitojärjestelmän, joka muuttaa kilpailun taktiseksi taisteluksi. Suorituskyvyn parantaminen tapahtuu taitopisteitä käyttämällä, jotka pelaaja saa kilpailemisen aikana. Pelaajat voivat valita kolmen haarautuneen taitopuun välillä, jotka parantavat ajoneuvoa eri tavoin.

Pelaajat voivat käyttää yksittäisiä tai kaksinkertaisia hyppyjä oveliin ohituksiin ja esteiden väistämiseen. Sivuttaissiirtymä mahdollistaa nopean liikkumisen sivusuunnassa, mikä on ihanteellista vastustajien törmäämiseen tai radalta putoamisen välttämiseen. Näiden uusien mahdollisuuksien avulla pelaajat voivat lähestyä jokaista tilannetta monipuolisesti.

Peliin on lisätty myös uusia pelitiloja, kuten Elimination, jossa viimeisenä oleva pelaaja putoaa pois pelistä, sekä Drift Master, joka yhdistää hallinnan ja tyylin. Nämä tilat voivat olla pelattavissa myös jaetulla ruudulla.

Kaksi verkkopelitilaa mahdollistavat virtuaalikilpailut, ja crossplay mahdollistaa kilpailemisen eri pelikonsoleiden välillä. Peli sisältää myös päivitetyn uratilan, jossa pelaajat liittyvät Robertin, Darlan ja heidän robottikaverinsa XR046:n tiimiin pelastaakseen kaupungin uhkaavilta olennoilta.

Tarjolla on myös paranneltuja suunnittelutyökaluja, kuten tarranluontia ja rataeditori, joka mahdollistaa entistä monipuolisempien ja jaettavien käyttäjien luomien sisältöjen jakamisen muille pelaajille.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Plaion