Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Monsterit areenalla tulevana syksynä

Uutinen: Monsterit areenalla tulevana syksynä

Teksti: Mikko Kosonen, 4.3.2020

Nacon kertoi lehdistötiedotteessaan, että se aikoo julkaista syksyllä jenkkilän Monster Jam -moottoriviihdeurheiluun perustuvan lisenssipelin nimeltä Monster Truck Championship. Peli julkaistaan PC:lle sekä Xboxille ja PS4-konsolille.

“Monster Truck Championship -pelissä pelaaja pääsee osallistumaan erilaisiin ajokisoihin todellisen hirviöauton ratissa. Hankalasti ohjattavan auton ohjaaminen tuo kisailuun omat haasteensa, sillä isot renkaat ja tarkka fysiikanmallinnus tekevät autosta kiikkerän ja vaikeasti hallittavan. Vastavuoroisesti pienet töyssyt eivät tunnu isojen renkaiden alla edes hidasteina.”

Tätä hulinaa ja hienoa tosielämän viihdettä Naconin peli aikoo ainakin lyhyen teaser-trailerin mukaan vangita peliinsä, sillä trailerissa esiintyvät mainossanat “realistinen ohjattavuus” ja “ensimmäinen Monster Truck -simulaattori”.

Aiempina vuosina ja aiemmilla vuosikymmenilläkin on Monster Truck -yrittäjiä riittänyt. Muun muassa Microsoft julkaisi muutaman ihan pelattavan Monster Truck Madness -pelin 90-luvun puolivälissä. Activisionin Monster Jam -peli sen sijaan ei ollut aivan sitä.

Alla Monster Truck Championshipin teaser:

Uutisen lähde: Visionist