Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Paluu Hyboriaan Conanin matkassa

Uutinen: Paluu Hyboriaan Conanin matkassa

Teksti: Mikko Kosonen, 2.5.2018

Norjalainen, parhaiten The Longest Journey -sarjan peleistään tunnettu Funcom on pian julkaisemassa tuoreimman peliprojektinsa. Peli on ehtinyt olla neljätoista kuukautta Steamin early accessissa sekä Xboxilla Game Preview -ohjelmassa yhdeksän kuukauden verran.

Ensi viikon tiistaina 8. päivä PC:llä, Xboxilla sekä PS4-konsolilla päivänvalon näkevä Conan Exiles on pitkästä aikaa jotain uutta Robert E. Howardin Conan-novelliin perustuvien pelien saralla. Noin kymmenen vuotta sitten Funcom julkaisi paljon hypetetyn massiivimoninpelinsä Age of Conan: Unchained -pelin, joka osoittautui lopulta melko bugiseksi ja keskeneräiseksi julkaisunsa aikaan. Age of Conan sai muutama vuosi myöhemmin myös lisälevyn Age of Conan: Rise of the Godslayer.

Ennen Funcomin pelejä Conanin lisenssi oli slovakialaisen Cauldronin hallussa ja alkuperäisen Conan-elokuvan 20-vuotisjuhlavuonna tuo yhteistyö poiki melko kehnon toimintapelin nimeltä Conan The Dark Axe.

Viikon päästä julkaistava Conan Exiles ei ole MMORPG vaan sen sijaan Conanin tarinoista tuttuun Hyboriaan sijoittuva open world -tyyppinen survival-RPG.

Pelaaminen aloitetaan tyhjin käsin ja pikkuhiljaa rakennetaan oman klaanin perintöä aina mökeistä kyliin ja valtaviin linnoituksiin. Pelissä pääsee myös sotimaan miekoin ja jousin sekä metsästämään – eläimiä kuin hirviöitäkin aarteen toivossa. Tietokoneen ohjastamia NPC-hahmoja on mahdollista niitäkin ottaa vangeiksi ja viedä omaan kylään fyysisesti ja henkisesti murrettavaksi tutulla Wheel Of Pain -pyörällä, jonka ympärillä Iso-Arskakin aikoinaan pyöri tuskissaan omassa Conan-elokuvassaan. Conan Exiles -peliä voi pelata täysin omassa rauhassaan yksinpelinä tai vaihtoehtoisesti netistä voi kaivaa itselleen peliseuraa selviytymiskamppailun sekä hallitsemisen merkeissä.

Lisää infoa osoitteessa conanexiles.com

Alla pelin julkaisutraileri:

Ja alla Funcomin humoristista promootiohupailua, jossa Conan koettaa sopeutua nykymaailmaan kasaamaalla “Ikean” kidutuslaitetta Törtur:

Iso-Arska ja The Wheel Of Pain:

Uutisen lähde: Koch Media