Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Premiumpelloille marraskuusa

Uutinen: Premiumpelloille marraskuusa

Teksti: Mikko Kosonen, 28.6.2023

Farming Simulator -pelisarjan kehittäjä Giants Software ilmoitti, että Farming Simulator 22 -peli saa marraskuun 14. päivä Premium Edition -lisänimeä kantavan painoksen.

Farming Simulator 22 Premium Edition tarjoaa laajan valikoiman sisältöä: kuusi pelikarttaa, seitsemän päivityspakettia ja kaksi laajennusosaa. Premium Edition tarjoaa maanviljelykokemuksen, jossa pelaajilla on mahdollisuus harjoittaa virtuaalista maataloutta, metsänhoitoa ja eläinten kasvatusta. Lisäksi peli tarjoaa moninpelimahdollisuudet yhteistyöpelaamiseen ja kilpapelaamiseen keskittyvien pelimuotojen kautta.

Premium-versiosta löytyy uusi pelikartta nimeltään Zielonka, joka sijoittuu Keski-Eurooppaan ja tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa erilaisia vihanneksia. Uusina viljeltävinä kasveina ovat porkkanat, palsternakka ja punajuuri, jotka täydentävät jo laajaa kasvivalikoimaa. Uusia tuotantoketjuja ja valmistuslaitoksia lisätään myös maanviljelyn rinnalle.

Pelin ajoneuvo- ja työkonevalikoimaa on myös laajennettu yli 35 uudella ajoneuvolla ja lisälaitteella. Uudet merkit. Muun muassa Dewulf, Gorenc, Agrio ja WIFO, täydentävät jo aiemmin mukana olleiden valmistajien kuten BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland ja SaMASZ valikoimaa.

Premium-versiossa mukana tulee lisäksi pelin alkuperäisen version kahden ensimmäisen vuoden lisäosat, kuten Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil, Hay & Forage, sekä kaksi vielä julkistamatonta lisäosaa. Lisäksi mukana ovat Platinum-pelilaajennuksen sisältämät osat, kuten Volvo-työkoneet, uusi pelikartta ja pelimekaaniset päivitykset.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Visionist