Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Tekken 8 on iskenyt lujaa

Uutinen: Tekken 8 on iskenyt lujaa

Teksti: Mikko Kosonen, 27.2.2024

Bandai Namco Europe ilmoitti, sen tuorein mättöpeli ja Tekken-sarjan uusin osa, Tekken 8 ylitti yhteensä 1 miljoonan kappaleen myynnin ensimmäisenä julkaisupäivänään ja 2 miljoonan kappaleen rajan ensimmäisen kuukauden aikana. Peli julkaistiin julkaistiin 26. tammikuuta 2024.

TEKKEN 8:aa on luvattu tukea jatkuvasti erilaisilla sisältöpäivityksillä, esports-tapahtumilla sekä muun muassa musiikilla.

Seuraava askel Tekken esportsissa on Tekken WORLD TOUR 2024, alkaa 13. huhtikuuta 2024. Onnistuneiden TekkenWORLD TOUR -tapahtumien jälkeen, jotka ovat olleet mukana Tekken 7:n elinkaaren ajan, pelaajat kilpailevat nyt Tekken 8:lla Tekken WORLD TOUR 2024 -tapahtumissa ympäri maailmaa kerätäkseen pisteitä ja noustakseen rankingissa. Tavoite olisi päästä Tekken WORLD TOUR -finaaliin ja saada mahdollisuus nousta parhaaksi TEKKEN 8 -pelaajaksi maailmassa.

Säännöllisten päivitysten osana Tekken Shop lisätään peliin. Tämä pelin sisäinen kauppa tarjoaa kosmeettista sisältöä.

Yli 2 miljoonan kappaleen myynti ensimmäisen julkaisukuukauden aikana ylittää merkittävästi sen edeltäjän, Tekken 7:n, jota edelleen myös pelataan ja joka on sarjan kaikkien aikojen myydyin yli 11,8 miljoonalla kappaleella maailmanlaajuisesti.

Alla Game Realityn Tekken 8 -pelailua:

Uutisen lähde: Bandai Namco