Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Terminator 2 -pelin hahmoja Call of Dutyyn

Uutinen: Terminator 2 -pelin hahmoja Call of Dutyyn

Teksti: Mikko Kosonen, 3.8.2022

Activision ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että klassikkoelokuva Terminator 2:sta tutut robotit Arnold ja Robert, eli ikoniset T-800 ja T-1000 löytyvät nyt Call of Duty: Vanguard ja Call of Duty: Warzone -moninpelistä käytettävinä operaattoreina – maksua vastaan.

Hahmot ovat tarjolla vain elokuun ajan Ultra Operator -bundleina, joten kannattaa toimia nopeasti, mikäli maksulliset skinit kiinnostavat.

Hahmojen mukana tulee erinäisiä elokuvan hahmoille ominaisia aseita, introja, aseiden killuttimia kuin hienoja lopetusliikkeitäkin.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että elokuun 11. päivä alkaen warzoneen pelattavaksi saapuu uusi haastavampi battle royalemoodi, Titanium Trials, joka on kokeiltavissa vain 24. päivä elokuuta saakka.

Titanium Trialsin sanotaan olevan “battle royale, kuin terminaattori sen kokisi” – tarkoittaen, että moodissa TTK ja automaattinen parannus ovat korkeampaa luokkaa. Pelin edetessä ja rinkien pienentyessä loadoutien ostohinta halpenee, jolloin tehokkaammat tykit nousevat ratkaisevaan rooliin.

Alla T-800 ja T-1000-hahmon esittelytraileri:

Uutisen lähde: Activision