Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
The Isle Tide Hotel sai trailerin

Uutinen: The Isle Tide Hotel sai trailerin

Teksti: Mikko Kosonen, 22.8.2023

Wales Interactive kertoi tietoja lähiaikoina ilmestyvästä interaktiivisesta FMV-mysteeripelistään nimeltä The Isle Tide Hotel ja samalla julkaistiin traileri sekä paljastettiin julkaisupäiväksi syyskuun 12. The Isle Tide Hotel julkaistaan PC:lle ja kaikille konsoleille.

The Isle Tide Hotel on “sekoitus Twin Peaksia, mutta brittiläisenä ja Wes Andersonin esteettisellä otteella ja ehkä hieman Knives Out -elokuvaakin”, seitsemällä erilaisella lopulla varustettuna.

Pelissä omaksutaan isän rooli, joka joutuu pelastamaan teini-ikäisen tyttärensä kultin kynsistä ennen heidän viimeistä yötään The Isle Tide Hotellissa. Live-toimintamysteerissä jokainen päätös vaikuttaa tarinaan.

Veljes-sisarus-ohjaaja-tuottajakaksikko Harry ja Grace Chadwickin The Isle Tide Hotel ammentaa inspiraatiota vanhemmuuden transformaatiomatkasta. Seikkailu on muuttava monella tapaa – jokainen pelikerta paljastaa ainutlaatuista tarinaa, pääsiäismunia ja piilotettuja kohtauksia auttaakseen sinua paljastamaan The Isle Tide Hotellin totuuden.

Kyseessä on Wales Interactiven suurin tuotanto toistaiseksi – mukana on brittiläisiä ikonisia näyttelijöitä sarjoista, kuten Game of Thrones ja Call the Midwife.

Walesin aiempaa tuotantoa ovat muun muassa Late Shift ja Maid of Sker. Samaan FMV-pelien genreen lukeutuu muun muassa Game Reality arvostelema mainio neljän vuoden takainen, Sonyn julkaisema Erica-pelikin.

Alla The Isle Tide Hotel traileri:

Uutisen lähde: Heaven Media