Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Twin Mirror nyt saatavilla

Uutinen: Twin Mirror nyt saatavilla

Teksti: Mikko Kosonen, 1.12.2020

Muun muassa Life is Strange -pelisarjastaan sekä Remember Me -pelistään tunnetun DONTNODin uusi peli, yhteistyössä Shibuya Productionsin kanssa tuotettu Twin Mirror on tänään saatavilla digitaalisesti konsoleille sekä PC:lle Epic Storesta.

Twin Mirror on pitkälti Life is Strangen kaltainen seikkailupeli, joka sijoittuu Länsi-Virginiaan, Basswoodin kaupunkiin.

Pelin päähahmo Sam Higgs palaa kaupunkiin parhaan ystävänsä traagisen kuoleman jälkeen etsiessään totuutta tapahtumille. Tutkivan journalismin parissa työskenneelle Samille alkaa pian valjeta, että hänen lapsuudenkaupunkinsa asukkaineen onkin täynnä lukuisia salaisuuksia. Keneen hän voi edes luottaa?

Samin analyyttiset taidot tulevat tarpeeseen “mielipalatsi” kyvyn avulla, joka auttaa miestä tulkitsemaan flashback-kohtauksiaan. Tämä kyky voi kuitenkin johtaa eristyneisyyteen ja jopa miehen läheisten satuttamiseen.

Tässä kohtaa esiin astuu “Double”, hahmo, jonka vain Sam itse voi nähdä. Double on Samin eräänlainen tuplakappale, mutta empaattisempi ja sosiaalisempi versio. Double tarjoaa Samille vaihtoehtoja tilanteissa, kun pitäisi tehdä tärkeitä päätöksiä.

Life is Strangen tapaan Twin Mirror on päätöstentekopeli, eikä oikeita tai vääriä päätöksiä sinänsä ole, vaan tarina muokkautuu pelaajan tekemisten mukaan.

Alla julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Bandai Namco