Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Yllätysjulkaisu Project Cars 3 jo melkein ovella

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 6.6.2020

Bandai Namco ilmoitti lehdistötiedotteessaan yllätysjulkaisusta Project Cars 3, jonka julkaisupäiväkin on jo melkein ovella.

Pelin nimittäin sanotaan ilmestyvän PC:n Steamiin, PS4:lle sekä Xboxille jo ”kesällä 2020.” Tarkkaa päivää ei siis ole vielä annettu.

Pelistä julkaistiin tiedotteen ohessa pienimuotoinen traileri, sekä infoa itse sisällöstä.

Project Cars 3 -pelin on kehittänyt aiemmistakin tuttu Slightly Mad Studios. Mukana sanotaan olevan yli 200 autoa sekä 140 erilaista rataa. Pelattavuuteen vaikuttavina tekijöinä ovat vaihtuvat vuorokaudenajat sekä kaikki neljä vuodenaikaa talvikeleineen.

Uutta on myös uramoodi, jossa pelaaja perustaa oman kilpatallinsa ja päivittelee autoaan oikeilla osilla, realistisilla vaikutuksilla.

Haastavuutta ja aloituskynnystä on helpotettu täysin uusilla peliohjainkontrolleilla, minkä lisäksi erilaisia ajoavusteita löytyy laidasta laitaan. Mukana on nyt myös ”First Time User Experience”, joka mahdollistaa sen, että pelistä nauttivat Project Cars -veteraanit sekä aloittelevat pelaajat.

Vauhdintunnetta, kolari-efektjä sekä aitoja kontakteista syntyviä tilanteitakaan ei kuulemma ole unohdettu.

Originaali Project Cars julkaistiin 2015 ja seuraaja 2017. PC3:a on työstetty kakkosen julkaisusta lähtien, noin viisi vuotta.

”Olemme ilahtuneita, että voimme viimein nostaa pressun Project Cars 3:n yltä,” sanoi tiedotteessa Ian Bell, Slightly Mad Studiosin perustaja-toimitusjohtaja.

Alla traileri:

Uutisen lähde: Bandai Namco