Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Milestonen vuosittainen pelijulkaisu sai pärisevän puistotrailerin

Uutinen: Milestonen vuosittainen pelijulkaisu sai pärisevän puistotrailerin

Teksti: Mikko Kosonen, 17.2.2023

Maaliskuun 9. päivä kaikille alustoille julkaistava Milestonen uusin vuosipäivityspeli, eli Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 sai uuden trailerin.

Videolla esitellään Supercross Park -ympäristöä, joka on valtava vapaasti tutkittava alue, jonka maisemissa voi päristellä yksin tai ystävien kanssa.

Supercross Park sisältää viisi erilaista aluetta valtavine hyppyineen, alkuperäisine ratoineen ja paljon tutkittavaa. Päristelijät voivat heittäytyä temppuihin lentokentällä, kiitämällä varastojen ja hylättyjen lentokoneiden läpi. Parkissa voidaan yrittää selvittää salaisuuksia Quarryssä, kun taas stadionilla kaikki tuntevat olevansa mestareita areenalla.

Supercross Parkin viides alue on saanut inspiraationsa FanFest-tapahtumasta, ja se haastaa pelaajat ottamaan vastaan erityistehtäviä, jotka valmistavat kilpailuihin.

Jopa Supercrossin “kuningas” Jeremy McGrath toimii henkilökohtaisena valmentajana ja isännöi useita pelin tehtäviä.

Supercross Academy toimii opetusohjelmien ja haasteiden sarjana ja pyrkii helpottamaan oppimiskäyrää ja nopeuttamaan kehittymistä. Academyssä pelaajat voivat löytää pyöräänsä konfiguraation, joka sopii parhaiten omaan hauskanpitokäsitykseen.

Rhythm Attackissa pelaajat kilpailevat nopeissa 1v1-shootout-kilpailuissa suoralla osuudella. Ei käännöksiä eikä toisia mahdollisuuksia – eräänlaista päähän-päähän-pelaamista ja se on pelattavissa jaettavalla ruudulla.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 antaa mahdollisuuden jakaa intohimon myös netissäkin. Täysin crossplay-tuki mahdollistaa ensimmäistä kertaa verkkopelin kaikilla konsolijärjestelmillä ja kypärä- ja rataeditorin avulla ratsastajat voivat ilmaista tyyliään ja jakaa luomuksiaan verkossa, konsolien välillä.

Alla traileri:

Game Realityn arvostelu peleistä Monster Energy Supercross 2 ja Monster Energy Supercross 4

Uutisen lähde: Plaion