Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Ryhmä Hau pelastaa maailman

Uutinen: Ryhmä Hau pelastaa maailman

Teksti: Mikko Kosonen, 1.10.2023

Bandai Namco ilmoitti, että Outright Gamesin julkaisema tuorein Ryhmä Hau -sarjan lastenpeli, Paw Patrol World on saapunut kauppoihin, samalla kun pelin eikuvana toimiva Spin Masterin animaatiosarja PAW Patrol juhlii 10-vuotisjuhliaan. Paw Patrol World on saatavilla kaikille konsoleille ja PC:lle.

PAW Patrol World on vie pelisarjaa uuteen suuntaan olemalla ensimmäinen avoimen maailman seikkailupeli, jossa pelaajat kaikenikäiset voivat tutkia pentujen kotikaupunkia Seikkailulahtea ja sen ympäristöä. Peli on jälleen kerran autenttisesti lokalisoitu myös suomenkielelle ja pelissä kuullaan sarjasta tuttuja ääniä.

Sarjasta tutut hahmot yhdistävät voimansa estääkseen pormestari Humdingerin ja hänen Kissanpentukatastrofi-ryhmänsä pahoja suunnitelmia PAW Patrol -päivän festivaalin häiritsemiseksi.

Pelaajat voivat valita 8 pelattavaa hahmoa, mukaan lukien alkuperäiset pentujoukon jäsenet Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä Tracker ja Everest. Pelaajat voivat vaihtaa pentuja tehtävien aikana ja hyödyntää jokaisen ainutlaatuisia taitoja, ajoneuvoja ja kykyjä vastatakseen tehtäviin ja palauttaakseen rauhan Seikkailulahteen!

Tarjolla on mahdollisuus tutkia yksin tai pelata yhteistyössä kaksinpelinä. PAW Patrol World tarjoaa tunteja hauskaa jopa nuorimmille PAW Patrol -faneille. Tehtävien ja sivutehtävien lisäksi pelaajat voivat avata TV-sarjaan inspiroituneita hahmopukuja, ajoneuvojen mukautuksia, tarroja, emojia ja niin edelleen. Tarkkasilmäiset pelaajat voivat bongata ormestari Goodwayn palkitun lemmikin kanan, Chickaletta, joka esiintyy erilaisissa keräilytaiteissa pelissä.

Kyseessä on jo viides Outright Gamesin Paw Patrol -aiheinen peli, jos ajokilpailuaiheinen Paw Patrol Grand Prix lasketaan mukaan. Aiempia julkaisuja ovat muun muassa Paw Patrol Mighty Pups ja Paw Patrol On a Roll!

Alla suomenkielinen julkaisutraileri:

Uutisen lähde: Bandai Namco