Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Homebound kohta kotiovellasi

Teksti: Mikko Kosonen, 6.2.2017

Länsinaapuristamme löytyy yhtiö nimeltä Quixel. Sanooko se mitään? Sen ilmeisesti pitäisi, sillä kyseisen, vuonna 2011 perustetun teknologiayhtiön kädenjälkiä löytyy muun muassa Jungle Book -elokuvasta, mutta myös Battlefieldistä, Destinystä, jostain Halo-pelistä, uusimmasta Doomista ja niin edelleen. Asiakkaisiin kuuluvat myös NASA, Tesla sekä ILM. Huhhuh!

Tämä ei nuorelle ja kunnianhimoiselle yhtiölle ole kuitenkaan riittänyt, sillä Quixel aikoo nyt liittyä itse mukaan pelialalle.

Quixelin ensimmäinen peli on PC:lle julkaistava Homebound, joka heittää pelaajan astronautin rooliin Maan kiertoradalle avaruusaseman tiloihin. Inspiraatiota pelin tarkasti kuvattu ja visualisoitu asema on ottanut muun muassa SpaceX:n Dragon-moduulista sekä myös ISS-avaruusasemasta.

Koska kyseessä on eräänlainen scifi-teemainen peli, voivat kaikki arvata, että kaikki menee pieleen vähän kuten Gravity-elokuvassa konsanaan ja suuri katastrofi on valmis syntymään. Alas putoavalta asemalta pitäisi päästä hengissä pois.

Homeboundiin luvataan VR-lasien osaalta tukea niin HTC Vivelle kuin Oculus Riftillekin, mutta julkaisun aikaan mukana on vain Vive-tuki. Oculus ilmeisesti päivitetään jälkikäteen.

Peli julkaistaan 16. päivä kuluvaa kuuta.

Alla julkaisutraileri:

Pelin steamsivu löytyy täältä: http://store.steampowered.com/app/497440/