Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Playstation Now halpenee ja valikoima laajenee

Teksti: Mikko Kosonen, 1.10.2019

Sony ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että se on laajentanut noin 800 pelin kattavaa Playstation Now pelitilauspalvelunsa valikoimaa ja lisännyt nyt listalle muun muassa pelit Grand Theft Auto V sekä tuoreimman God of Warin.

Muita valikoiman uutuuksia ovat myös Sonyn omat inFAMOUS Second Son sekä UNCHARTED 4: A Thief’s End. Pelit ovat saatavilla ajanjakson 1.10.2019–2.1.2020.

“Valikoimaan lisätään suosittuja hittipelejä, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan ja joita voi suoratoistaa PS4-järjestelmällä tai tietokoneella tai ladata PS4-järjestelmään. Uusi sisältö koostuu joistakin PS4-alustan suosituimmista ja kehutuimmista peleistä, ja uusia lisätään kuukausittain.”

Playstation Now palvelua käyttäville tai harkitseville kerrotaan myös muita iloisia uutisia. Kilpailun koventuessa palveluiden osalta, myös Sonyn oman palvelun hinta alenee.

Hinnat Suomessa ovat jatkossa:

9,95 € / kuukausi
24,95 € / 3 kuukautta
59,95 € / vuosi

Aiemmin Playstation Now palvelun kuukausihinta oli 14,95 euroa, 3kk pakettia ei ollut lainkaan ja vuosihinta oli 99,95. Sony onkin siistinyt palvelun hintaa mukavasti alaspäin.

Uutisen lähde: Republic of Communications