Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Voodoo Vince: Remastered ilmestyy huhtikuussa

Teksti: Mikko Kosonen, 7.3.2017

Uutisoimme aiemmin, että Voodoo Vince – se tasohyppelypeli vuodelta 2003 – olisi tekemässä paluuta remasteroinnin muodossa.

Nyt asiasta on vähän enemmän tietoa, sillä päivämääräkin on varmistunut.

Voodoo Vince: Remastered julkaistaan huhtikuun 18. päivä Xboxille, mutta myös PC:lle steamissa sekä Windows storessa. Hinnaksi luultavammin tulee noin viisitoista euroa (jos dollarit käännetään ilkeästi sellaisenaan euroiksi).

Pelissä, joka oli siis tasohyppelyä, ohjattiin nimensä mukaisesti voodoonukkea nimeltä Vince ja missäs muuallakaan kuin New Orleansin maisemissa. Kuten arvostelustamme voi päätellä, pidimme tuosta Xbox-ekslusiivisesta originaalijulkaisusta ja onkin hienoa nähdä, että peli saa uuden mahdollisuuden entistä ehompana kuudenkymmenen kuvan päivitysnopeuden kera. Remasteroinnin hoitaa alkuperäisjengi, itsenäinen studio nimeltä Beep Industries.

Julkaisupäivää juhlistaakseen Beep Industries on julkaissut uuden trailerin pelistään:

Pakko tähän lopuksi vielä mainita, että nyt jos koskaan on varsin mainiota aikaa olla klassisten tasohyppelyiden ystävä etenkin konsolipuolella: Voodoo Vincen ohella kun tänä vuonna ilmestyvät myös remasteroitu Crash Bandicoot trilogia, sekä täysin uusi peli, Snake Pass.