Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Cities: Skylines tulee Xbox Onelle

Teksti: Mikko Kosonen, 18.2.2017

Suomalaisen Colossal Orderin vuonna 2015 julkaistu kaupunginrakentelupeli Cities: Skylines (se parempi Sim City) on ollut melkoinen hitti niin arvostelijoiden kuin PC-pelaajienkin keskuudessa. Cities: Skylinesia on myyty kaiken kaikkiaan jo yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Ei siis oikeastaan mik√§√§n ihme, ett√§ julkaisija Paradox Interactive haluaa julkaista peli√§ muuallakin. Peli on nimitt√§in k√§√§ntym√§ss√§ kev√§√§n mittaan my√∂s konsolipuolelle, tarkemmin Xboxille, painoksena Cities: Skylines ‚Äď Xbox One Edition.

Konsoliversio pitää sisällään myös pelin ensimmäisen laajennuslevyn, After Darkin, joka lisäsi peliin yöelämän sekä turismin.

Ainakin osittaisesta konsoliversion käännöksestä vastaa pitkän linjan studio, australialainen Tantalus Media. Studio on kehittänyt muun muassa vuonna 1994 julkaistun Stargate-pelin Super Nintendolle, mutta myös vastannut Unreal II: The Awakening -pelin porttauksesta konsolipuolelle, sekä tuoreempana Ubisoftin Zombi-pelin käännöksistä muille alustoille.

Alla Xbox-version julkaisutraileri: