Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Elämä On Outoa viimeisen kerran

Uutinen: Elämä On Outoa viimeisen kerran

Teksti: Mikko Kosonen, 6.3.2018

Koch Media ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että varsin tunnelmallisen episodisarja Life Is Strangen esiosan, Before The Stormin, bonusepisodi on nyt tänään ladattavissa konsoleille kuin PC:llekin – tosin bonus on tarjolla vain niille, jotka omistavat pelin Deluxe editionin. Vaihtoehtoisesti peruspelinkin voi päivittää deluxeen, mikäli episodi kiinnostaa.

Before The Stormin järjestyksessä neljänneksi sijoittuva episodi, Farewell, heittää pelaajan kuin nostalgiatrippinä jälleen Chloen ja Maxin seikkailuiden pariin, ikään kuin pienenä kunnianosoituksena originaalille 5-osaiselle episodiseikkailulle.

Äänensä hahmoille ovat fanien iloksi antaneet jälleen tutut nimet Ashly Burch & Hannah Telle, joista ensinnä mainittu ei ollut ääntelemässä Chloen hahmoa Before The Stormissa. Burch tunnetaan myös muun muassa Horizon Zero Dawn -pelin päähahmon äänenä.

Bonusepisodin on kehittänyt Before The Stormin muiden episodien tapaan ensikertalainen, Deck Nine Games. Pelisarjan alunperin kehittänyt ja ideoinut ranskalainen DONTNOD sen sijaan on jo viimeiset kaksi vuotta työstänyt aivan uutta Life Is Strange -peliä. Mitä ilmeisemmin uusi “LIS” pitää sisällään aivan uudet päähahmot ja tarinan.

Tätä kirjoittaessa Before The Stormin boxattu, kaikki kolme sekä bonusepisodin sisältävä versio tulee kauppoihin 9. päivä kuluvaa kuuta, eli perjantaina.

Alkuperäisen episodisarjan boxatun version tapaan Life is Strange: Before the Storm – Limited Edition pitää sisällään konseptivihkosen sekä pelin ääniraita-CD:n, joista molemmat olivat varsin hienoja bonuksia ainakin alkuperäisessä boksissa.

Alla Before The Storm -pelivideota: