Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Far Cry 5 season pass -tietoa

Uutinen: Far Cry 5 season pass -tietoa

Teksti: Mikko Kosonen, 7.2.2018

Ubisoft kertoi, että Far Cry 5 -peli tulee saamaan nykytrendin tavoin seasonpassin osakseen. Jos ostaa pelin Gold Editionin kuuluu seasonpassi pakettiin, mutta karvalakkiversion ostavatkin voivat halutessaan hankkia itselleen “koko kauden”.

Far Cry 5 on sarjan ensimmäinen peli, joka lähtee Call Of Duty -pelisarjan viitoittamalle tielle siinä mielessä, että varsinaisen päätarinan ohella se tarjoaa kylkiäiseksi muun muassa zombieräiskintää, mutta ei tässä vielä kaikki. Dead Living Zombies on se joka heittää pelaajat räiskimään hengiltä zombeja. Lost on Mars sen sijaan juoksuttaa pelaajaa Punaisen Planeetan kamaralla hämähäkkiotuksia listien. Hours Of Darknessissa lähdetään Vietnamin viidakoihin ottamaan mittaa vietcongin sotilaista.

Seasonpassi tuo mukanaan myös jonkinlaisen klassikkoedition pelistä Far Cry 3, jonka saa myös ostaa erikseen ihan kaupastakin myöhemmin. Jo nythän esimerkiksi pelin Xbox 360 -version omistavat voivat pelailla kyseistä vanhaa peliä Xbox Onella taaksepäinyhteensopivuuden ansiosta – mikäli uusin Xbox kotoa siis löytyy. Microsoft Storessa Far Cry 3:n digitaalinen, Onella toimiva versio maksaa noin kahdeksan euroa.

Far Cry 5 julkaistaan Xbox One-, PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä PC:lle 27. maaliskuuta 2018.