Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Half-Life juhlii synttäreitään

Uutinen: Half-Life juhlii synttäreitään

Teksti: Mikko Kosonen, 18.11.2023

Valve Softwaren, eli PC:n Steam-palvelua näinä päivinä pyörittävän studion hittipelivanhus, Half-Life, juhlii synttäreitään.

Huomenna sunnuntaina 19.11 vuonna 1998 julkaistu, Gordon Freemanin originaalit seikkailut sisältävä räiskintäpeli kun täyttää huimat 25 vuotta. Pelinä Half-Life oli aikoinaan kova juttu, muun muassa vahvan tarinansa ja tunnelmansa, mutta myös kehittyneen tekoälynsä ansiosta.

Juhlan kunniaksi Valven kaikki pelit ovat isossa alessa Steamissa juuri nyt. Originaalin pelin voi lisätä Steam-tililleen aivan ilmaiseksi 25-vuotispäivityksen saattelemana.
Päivitys lisää peliin muun muassa lehdistölle aikoinaan tarkoitetun Uplink-minikampanjan, deathmatchiin 4 uutta karttaa, yksinpelin bugikorjauksia, paremmat fysiikat kranaateille, päivitetyt grafiikka-asetukset (mm. laajakuvatuki), originaali Valve-intro, originaalit valikot, padituki sekä esimerkiksi hahmomallit takaisin originaaleiksi HD:n sijaan. Steam Deckin omistajille hyviä uutisia lienee se, että tuki kyseiselle laitteelle on saatu nyt myös mukaan.

Alle eurolla matkaan lähtevät sen sijaan kaikki muut Half-Life -sarjan pelit, episodit 1 ja 2 mukaan lukien. VR-peli Alyx on sekin alessa ja hintaa olisi vain 20€.

Tästä Half-Lifen alennuksiin.

Uusi Half-Life dokumentti löytyy alta:

Game Realityn pelisarjaan liittyvät arvostelut alla:

Blue Shift
Half-Life 2
Half-Life Episode One
The Orange Box (sisältää Episode 2 -arvion)

Uutisen lähde: Steam