Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Riptide GP: Renegade vie vesiskootterit jälleen tulevaisuuden vesille

Teksti: Mikko Kosonen, 26.2.2017

Arvostelimme muutama vuosi sitten pienen indiekehittäjän, Vector Unitin, futuristisen vesiskootterikisailun, Riptide GP2:n.

“Teknisestä kompetenssistaan huolimatta Riptide GP2 ei vakuuta. Pelattavuudeltaan se on parhaimmillaankin vain mukiinmenevä, eikä tarjoa varsinaisesti mitään sellaista, miksi sen parissa haluaisi viettää aikaa yksin saati kavereiden kanssa. Lisäksi uramoodissa eteneminen repii hermoja ja tuttujen ratojen toistamiseen hukkuu ihan liikaa aikaa. Riptide GP2:n ongelmat eivät ole toteutusmielessä niin isoja, etteikö Vectory Unit voisi hyvinkin yllättää seuraavan osansa kanssa.” Näin sanoi arvostelijamme Petteri pelin Xbox-versiosta tuolloin.

Ilmeisesti Riptide on kuitenkin sen verran myynyt, että jatkoa poiki ja uusi nyt julkaistu peli kantaakin nimeä Riptide GP: Renegade. Peli on saatavilla vain Xboxille ja PC:lle ja tottelee “Xbox Play Anywhere” -käskyä, eli on siis toisin sanoen pelattavissa niin Windows 10 PC:llä sekä Xboxilla yhdellä koodilla. Hintaa pelillä on noin kymmenen euroa.

Riptide GP: Renegade tarjoaa uramoodin, kahdeksan pelaajan nettipelin, sekä muun muassa 2-6 pelaajan jaetun ruudun pelitilan.

Alla pelitraileri: