Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Seuraava Assassin's Creed hiipi esiin varjoista

Uutinen: Seuraava Assassin’s Creed hiipi esiin varjoista

Teksti: Mikko Kosonen, 21.5.2024

Uusi Assassin’s Creed -peli, Shadows, julkaistaan 15. marraskuuta PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC-tietokoneille.

Ubisoft Québecin kehittämä Assassin’s Creed Shadows sijoittuu 1500-luvun Japaniin. Assassin’s Creed Shadows -pelissä pelaajat seuraavat kahta keskushahmoa: Igan provinssista kotoisin olevaa shinobi Naoeta ja samuraisoturi Yasukea. Hahmojen polut risteävät ja he kohtaavat merkittäviä historiallisia henkilöitä, tarjoten ainutlaatuisen kokemuksen Japanin historian myrskyisistä tapahtumista.

Naoe ja Yasuke tarjoavat erilaisia pelityylejä ja taitopuita. Naoe hyödyntää hiippailua ja salamurhaamista, kun taas Yasuke keskittyy suoriin taisteluihin. Molemmilla hahmoilla on omat aseensa ja kykynsä, jotka vaikuttavat pelin kulkuun.

Pelin avoin maailma on täynnä tutkittavia paikkoja, kuten linnat, pyhätöt ja asutuskeskukset. Pelimaailma muuttuu sään ja vuodenaikojen mukaan, tehden siitä elävän ja dynaamisen. Anvil-pelimoottori luo kauniin ja yksityiskohtaisen feodaaliajan Japanin. Pelin avoin maailma tarjoaa monipuolisia ympäristöjä ja tunnelman vaihtelut sää- ja vuodenaikojen mukaan.

Kaaoksen repimässä maassa tieto tapahtumista, paikoista ja henkilöistä on keskeistä. Pelaajat voivat kerätä informaatiota ja jäljittää keskeisiä kohteita osana pelin tarinaa. Lisäksi pelaajat voivat räätälöidä oman piilopaikkansa rakentamalla, koristelemalla ja värväämällä jäseniä, luoden itselleen keskuspaikan, joka tuntuu kodilta.

Perusversion lisäksi saataville tulee erikoisversiot gold, ultimate ja collectors, jotka tarjoavat lisäsisältöä. Pelin ennakkotilaajat saavat lisätehtävän versiosta riippumatta.

Gold Edition sisältää kausikortin, joka kattaa lisätehtävän, kaksi pelilaajennusta ja kolmen päivän varaslähdön (12. marraskuuta).

Ultimate Edition sisältää Gold-version sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.

Collectors Edition sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate-painoksen sisällön sekä Steelbook-kotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katana tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Alla traileri:

Viimeisimpiä Assassin’s Creed -sarjan arvosteluita Game Realityn sivuilla:

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed III Remastered

Assassin’s Creed Syndicate

Uutisen lähde: Visionist