Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Smoke And Sacrifice vie pelaajan käsin animoituun RPG-maailmaan

Uutinen: Smoke And Sacrifice vie pelaajan käsin animoituun RPG-maailmaan

Teksti: Mikko Kosonen, 4.5.2018

Ei savua ilman uhrausta, (oletettavasti) sanoi itälontoolainen indiestudio Solar Sail Games ideoidessaan ensimmäisen pelinsä nimeltä Smoke And Sacrifice.

Smoke And Sacrifice on open world -pelimaailmaan sijoittuva RPG, jonka peligrafiikka on käsin animoitua ja piirrettyä.

Pelissä seurataan nuoren äidin, Sachin, edesottamuksia sen jälkeen kun hän uhrasi ja antoi pois ainoan poikansa vehreän elämän mahdollistavalle Sun Tree -idolille. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää ja Sachi alkaa tutkimaan Sun Treen pimeämpiä puolia – pimeyteen haudattuja asioita. Poikakin on ehkä elossa – mutta missä?

Pelattavuudeltaan Smoke And Sacrifice on open world -maailmansa sekä tarinavetoisuutensa ohella muista nykyajan peleistä vaikutteita imenyt tuotos. Peli pitää sisällään eloisan maailman, jossa eläinkunta parittelee, lisääntyy kuin metsästääkin toisiaan. Crafting, taisteleminen ja selviytyminen ovat pelin avainelementtejä.

Smoke And Sacrifice julkaistaan PC:lle sekä Nintendon Switchille 31. päivä kuluvaa kuuta. Xbox- ja PS4-versiot seuraavat myöhemmin perässä. Hintaa pelillä tulee olemaan kaksikymmentäviisi euroa, mutta ensimmäiset kaksi viikkoa julkaisusta peliä saa -20% hinnalla.

Alla julkaisupäivätraileri:

Smoke And Sacrifice steamsivu

Uutisen lähde: Plan Of Attack