Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Terminator-tapahtuma Breakpointissa

Teksti: Mikko Kosonen, 30.1.2020

Ubisoft ilmoitti, että sen jo viime vuonna mainostama Terminator Live Event on käynnistynyt Ghost Recon: Breakpoint -pelissä.

Parin tehtävän mittaisessa soolona kuin co-oppinakin pelattavassa tarinakampanjassa kaljupäinen terminaattori tulevaisuudesta hyökkäilee ihmisten kimppuun pelistä tutulla Auroan saariryhmittymällä. Uhka täytyy pysäyttää.

Tehtävien aikana pelaaja tai pelaajat lyövät hynttyyt yhteen myös tulevaisuudesta saapuvan sotilaan kanssa, joka ei olekaan Kyle Reese. Sen sijaan tuo aikamatkaaja on aiemmin tuntematon naissotilas, Rasa Aldwin, vaikka peli sanoo ottaneensa paljon vaikutteita ja jopa dialogiakin alkuperäisestä 1984 vuoden The Terminator -elokuvasta. Terminator sekään ei ole itse Schwarzenegger, vaan wannabe.

Vaihtoehtoisesti pelaaja voi ottaa mittaa T-800 -sarjan kyborgeista päivittäisissä warfare- ja interception-tehtävissä. Live Event jatkuu aina 6. helmikuuta asti.

Tehtävät suorittamalla saa palkinnoksi muun muassa Terminatorin käyttämän ikonisen punk-hepun asusteen sekä Terminator -aiheisia aseita ja ajoneuvoja. Lisäpakettien avulla pelaajat voivat muuttaa oman operaattorinsa näyttämään Kyle Reeseltä tai itse terminaattorilta.

Terminator-elokuvat ovat viime aikoina olleet jälleen tapetilla. Ghost Recon: Breakpointin oman PR-kampanjan ohella myös Gears 5 aiemmin ehti tarjota Terminator-sälää. Samoin teki Mortal Kombat 11, vanhan Iso-Arska -tappelijan muodossa.

Puolalainen Teyon julkaisi oman Terminator-pelinsä, niin ja julkaistiinhan elokuvasarjaan jopa kokonaan uusi pätkäkin, Terminator – Dark Fate.

Alla Terminator Live Eventin traileri:

Uutisen lähde: Ubisoft