Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Ubisoft täytti 30 vuotta ja haluaa juhlistaa sitä

Uutinen: Ubisoft täytti 30 vuotta ja haluaa juhlistaa sitä

Teksti: Mikko Kosonen, 24.11.2016

Ranskalainen pelijulkaisijajätti Ubisoft täyttää huikeat kolmekymmentä vuotta – tarkalleen syntymäpäivät olivat jo maaliskussa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Ubisoftin perusti aikoinaan Guillemotin viisi veljekstä vuonna 1986. Siitä eteenpäin firma on kasvanut ja nimi kuin logotkin muuttaneet muotoaan. Ubisoftin tallista ovat tulleet muun muassa pelisarjat, kuten Splinter Cell, Asssassin’s Creed, Rainbow Six, The Settlers, Far Cry, Rayman-sarja, viimeisimmät Driver-pelit sekä GTA-henkiset Watch_Dogs -pelit.

Ubisoftin kautta aikain ensimmäinen peli oli FPS-kauhupeli Zombi, jonka alkuperäinen versio julkaistiin 8-bittiselle Amstrad CPC -tietokoneelle. Ubisoft “herätti” zombinsa eloon vuonna 2012, kun WiiU-konsolin yksi vähistä ja mielenkiintoisimmista julkaisupeleistä oli kauhupeli ZombiU.

Kolmekymppisiään Ubisoft juhlistaa avaamallaan UBI 30 saitilla, jossa on kolmekymmentä “joululuukkua”. Luukkujen takaa voi löytyä kokonaan ilmaisia pelejä tai pelialennuksia UbiStoresta.

Ensimmäisen luukun saa avata tänään. Luukkujen availua varten tarvitset vain maksuttoman Ubisoft-tilin johon ensin kirjaudutaan sisään. Jos esimerkiksi olet joskus joutunut käyttämään Ubin vastinetta Steamille (UPlay), niin silloin sinulla on jo Ubi-tili.