Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Uusia haasteita pian ilmaiseksi MudRunnerissa

Uutinen: Uusia haasteita pian ilmaiseksi MudRunnerissa

Teksti: Mikko Kosonen, 20.5.2018

Focus Home Interactive ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että Saber Interactive kehittämä Spintires: MudRunner tulee saamaan uutta ilmaista lisäsisältöä DLC:n muodossa 29. päivä kuluvaa kuuta.

Ilmainen Ridge DLC ei suinkaan tuo mutaan painimaan kaunareista tuttua naistenmiestä, vaan sen sijaan Ridge pitää sisällään uuden pelialueen, uusia ajoneuvoja sekä uusia lisäpalikoita kokeilemiseen ja leikkimiseen. The Ridge on rannikkoalueelle sjoittuva pelikartta, joka on jaettu keskeltä kahtia isolla vuorenharjanteella (ridge).

“Pelaajien tulee olla äärimmäisen huolellisia, mikäli mielivät säästää aikaa ja oikoa keskeltä karttaa aikaa säästääkseen,” sanotaan lehdistötiedotteessa.

Uudet ajoneuvot ovat järeä traktori D-538 sekä kevyempi traktori mallia B-6A. Molempia traktoreita voi myös käytttää muilla pelin kartoilla, kunhan on onnistunut keräämään riittävästi kokemuspisteitä. Ridge tuo mukanaan uuden pelimuodon, Scavenging -moodin, jossa pelaajien pitää etsiä sinne tänne ripotellut tukit ja kuljettaa ne annettuun paikkaan.

The Ridge ilmestyy PlayStation 4, Xbox One sekä PC-versioille.

Uutisen lähde: Focus Home Interactive