Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Sadonkorjuuta loppuvuodesta koiran kera

Uutinen: Sadonkorjuuta loppuvuodesta koiran kera

Teksti: Mikko Kosonen, 10.3.2018

Tuttu parivaljakko, GIANTS Software ja Focus Home Interactive ilmoittivat lehdistötiedotteessa, että kyllä, Farming Simulator -pelisarja saa yllätyksettömästi jatkoa uuden vuosipäivityksen muodossa.

Farming Simulator 19 on ainakin ennakkotietojen perustella isomman oloinen päivitys vuosiin – viime vuoden näkyvin juttu oli käytännössä mahdollisuus pelata naisen roolissa.

Farming Simulator 19 -pelin pohjana hyrrää aivan uusi pelimoottori. Giantsin oma Giants Engine on ollut pelisarjan käytössä 2009-versiosta asti. Mitä ilmeisemmin uusikin moottori on Giantsin omaa käsialaa.

Muita pelin uudistuksia ovat muun muassa mahdollisuus ostaa hevosia, mutta myös uusia konebrändejä on luvattu pelin konevalikoimaan, jonka pitäisi olla kattavampi ja laajempi kuin koskaan
aiemmin. Maanviljelykseen uusi peli tarjoaa kolmea isokokoista, avointa pelialuetta. Nettiviljelystä on mahdollista harjoittaa yhdessä viidentoista muun pelaajan kanssa.

Ai niin -pelaajalla voi uudessa pelissä olla kaverinaan uudessa pelissä myös koirakin. Wuf! Karvaturrin roolista pelissä ei ole kerrottu tässä vaiheessa enempää tietoa.

Alla teaser-traileri:

Farming Simulator 19 julkaistaan PlayStation 4, Xbox One ja PC-alustoille kuluvan vuoden loppupuolella, pelistä kerrotaan lisää tietoja tulevilla E3-messuilla.

Tässä linkki Farming Simulator 17 -arvosteluumme. (FS 18 julkaistiin vain käsikonsoleille)