Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Square-Enix uutisia! Final Fantasy XV / Nier: Automata / FF XIV ja pieni lipaisu Nintendo Switchiä.

Teksti: Teemu Laitinen, 22.2.2017

Square Enixillä on riittänyt tekemistä viime aikoina.

Deus Ex: mankind Devided, World of Final Fantasy, Final Fantasy XV ja ensi kuussa julkaistaan Nier: Automata. Final Fantasy XIV:lle julkaistaan lisää pelattavaa ja tästä oli infoa Frankfurtissa 18-19.02.2017 pidetyssä FFXIV Fan Fest:llä. Sokerina pohjalla hieman Nintendo Switchiä, sillä Square-Enix tukee uutta konsolia heti kättelyssä I Am Setsuna pelin merkeissä. Setsuna on muuten alennuksessa PS4 kaupassa.

I am Setsuna

Final Fantasy XV

Tätä kirjoitettaessa on julkaistu hieman päivitystä (1.05) Final Fantasy XV:ä. Päivitys tuo uutta musiikkia kannettavaan soittimeen, jota muuten voi nyt vihdoinkin kuunnella myös chocobolla ratsastellessa. Kappaleita tulee kaksi ja ne ovat tulevasta Nier: Automata pelistä. Kappaleiden nimet ovat: “Song of the Ancients/Destiny,” “Weight of the World”.
Uutta tekemistäkin on; Timed Quests. Nimensä mukaisesti nämä tehtävät ovat päällä vain tietyn aikaa ja ilmeisesti vaihtuvat ajoittain.
Hahmon tasokattoa nostetaan 99:stä 120:n.
Kuvia voi nyt tallentaa 200 aikaisemman 150:n sijaan.
Playstation Pro konsolin omistajat saavat hienoisen parannuksen pelin lite moodiin, kun ruudunpäivitystä parannetaan.

FF XV Ragnarok yms

Nyt vihdoinkin Season Pass-omistajat saavat herkkunsa auki Booster Pack+:nsa ja tässä lista uutuuksista, joita se sisältää:
– Ragnarok miekka – yhden käden miekka, joka mahdollistaa käyttäjän suorittaa voimakas warp-hyökkäys.
– Dragon Drain – vapa, joka rajoittaa kalan liikkumista, näin ollen tehden vaikeimmista kaloista helpompia saaliita.
– Avior – kela, joka vetää kalaa sisään nopeammin, ottamalla siltä enemmän energiaa pois, siiman lyhentyessä.

Ilmainen versio tästä Booster-paketista julkaistaan myöhemmin ja se sisältää Magitek Exosuit-puvun.

A King’s Tale: Final Fantasy XV

Ennakkotilaajat saivat tämän kyseisen pelin aikaisemmin, mutta nyt se on kaikkien saatavilla. Ilmaiseksi. Kyseessä on action-rpg klassisella snes grafiikalla. Hyvin paljon Double Dragon-nimisen pelin henkeä. Pelissä seurataan King Registä ja hänen kumppaneitaan, Weskhamia, Cidiä ja Clarusta, jotka puolustavat kuninkaallista pääkaupunkia hirviöiden hyökkäyksiltä.

Final Fantasy XIV

Saa uuden päivityksen nimeltään Stormblood, joka tuo samurai aikakauden Final Fantasy XIV:n maailmaan. Alkuvuodesta julkaistiin pieni teaser traileri, jossa kaksi “ilmeisesti jumalaa” taistelivat keskenään jättiläismäisen kivipatsaan päällä. Tästä ei oikein mitään jäänyt kenellekään käteen. Nyt sentään kortit on auki ja kattavampi traileri, muun median ohessa julkaistu. Lisäosa julkaistaan huhtikuun 20.

stormblood

Nier: Automata

On action-RPG peli, joka julkaistaan yksinoikeudella PS4-konsolille. Nier: Automata on jännä yhdistelmä sivusta skrollaavaa toimintaa, joka ajoittain vaihtuu vapaampaan 3D-muotoon. Tarinassa seurataan kahta androidia dystooppisessa maailmassa, jota koneet hallitsevat. Demo pelistä on pelattavissa Playstation Storessa ja Nieristä on julkaistu kattava lähes puolituntinen pelivideo. Pelille on annettu K-18 leima, joten on jännä nähdä mitä tuleman pitää. Peli julkaistaan Maaliskuun 10.

nier automata