Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

F1 2018 nyt kaupoissa

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 24.8.2018

Codemastersin tuorein formulasimulaattori, F1 2018, julkaistiin tänään kauppoihin Xboxille, PS4:lle sekä PC:lle.

Uutta tänä vuonna ovat ohjaamon turvakaaren ohella muun muassa klassikkoformuloiden kasvanut määrä, paluun tekevät ”uudetvanhat” radat Ranskan Circuit Paul Ricard sekä Saksan Hockenheimring, sekä uusiksi laitettu fysiikanmallinus formuloiden jousituksen osalta. Jousitukseen on panostettu aiempaa enemmän ja nyt kuluvan kauden formuloiden pitäisi olla realisemman tuntuisempia kuin koskaan. Samalla klassikkoformulat, jotka luottavat pääasiassa rengaspitoon, ovat hyvinkin erilaisia ajaa verrattuna 2018-malleihin.

Peligrafiikkaakin on paranneltu muun muassa uusitun valaistussysteemin osalta. Uramoodiakin on paranneltu ja laajennettu entisestään. Nyt mukana ovat ”paineistetut” lehdistötilaisuudet, joissa pelaaja saa itse päättää miten käyttäytyy. Onko kuski showmies vai kenties urheiluhenkeä huokuva herrasmies. Lehdistötilaisuuksien sanotaan vaikuttavan suoraan pelaajan statukseen sekä tulevaisuuteen oman tallinsa sisällä.

Uramoodin autonkehityksen osalta mukaan kuvioihin on tullut kokonaan uusi tekniikkapuu, josta löytyy kullekin tallille omat vahvuudet ja heikkoudet. Kauden aikana autoihin tehdyt parannukset saattavat olla myös uhan alla kauden aikana tehtävien mahdollisten sääntömuutoksien vuoksi.

Alla pelin TV-mainos: