Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Keinoälydystopiasta tulossa fyysinen julkaisu

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 25.4.2018

Ruotsalaisen indiestudion, Fast Travel Gamesin debyyttipelistä, Apex Constructista tullaan julkaisemaan myös fyysinen versio PlayStation VR -laitteelle, kertoi studio lehdistötiedotteessaan. Pelin julkaisijana toimii Perp Games ja peli tullaan mitä ilmeisemmin näkemään kauppojen hyllyillä kesäkuun aikaan. Samoihin aikoihin Fast Travel Games aikoo julkaistap pelilleen myös ilmaista lisäsisältöä DLC:n muodossa.

Apex Construct on kerännyt pääasiassa myönteisiä arvosteluita osakseen ja etenkin PSVR-alustalla se on niittänyt suosiota – ei siis ihme, että myös fyysinen myyntikanava halutaan valjastaa käyttöön.

Arvostelimme hiljattain pelin PC-version HTC Viven kera.

”Apex Constructin dystopiassa maailma on hajonnut kirjaimellisesti palasiksi ja ihmiskuntakin on haihtunut jonnekin bittikirjastojen syövereihin. Surrealistiseksi palapeliksi muuntunut reaalimaailma on enimmäkseen robottien ja kahden keskinäiseen nokitteluun jumiutuneen tekoälyn hallitsema, kunnes keinoälyistä isällisempi, Fathr, päättää repäistä pelaajan pois eetteristä, takaisin fyysiseen todellisuuteen. Jousella ja robottikädellä varustetun pelaajan tehtäväksi annetaan on kukistaa tekoälyistä ilkeämpi, psykoottinen Mothr, ja palauttaa maailma ennalleen.”

”Apex Construct sijoittuu selvästi puolihuolimattomista indie-kokeiluista saturoituneiden virtuaalipelimarkkinoiden parempaan päähän.” Näin kirjoitti Petteri arvostelussaan.

Koko arvostelun voit lukea täällä.