Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
ONRUSH -pelistä uusi traileri ja uutta infoa

Uutinen: ONRUSH -pelistä uusi traileri ja uutta infoa

Teksti: Mikko Kosonen, 20.2.2018

Codemasters ja Koch Media julkaisivat tänään uuden peliä paljastavan trailerin Codemastersin vielä tekeillä olevasta arcadepäristelystä nimeltä ONRUSH.

Järjetön vauhdintunne, hauskuus ja ylilyöntimäiset spektaakkelit ovat pelin juttu, kun kaahataan pitkin avonaisia kisamaita muun muassa moottoripyörillä, hiekkakirpuilla, mönkijöillä sekä maastokelpoisilla hot rodeilla.

Kaikkiaan ajoneuvoluokkia on pelissä kahdeksan kappaletta ja kaikissa vekottimissa on omat erikoisefektinsä ja erikoisominaisuutensa, jotka auttavat kisassa pärjäämisessä. Olennaisena osana arcadekaahailuun kuuluvat tietysti kaikista vekottimista löytyvät nitroboostit, joka pelissä kulkee nimellä “rush”.

Pelintekijät sanovat ONRUSHissa voittamista tärkeämpää olevan tyylillä kisaaminen sekä Burnout -tyylisten takedownien suorittaminen.

ONRUSHia kehittää entinen Evolution Studios, jonka ovet Sony aiemmin laittoi kiinni Driveclubin ja jonka pojat ja tytöt Codemasters otti siipiensä suojiin uudeksi sisäiseksi kehitystiimiksi.

ONRUSH muistuttaakin ainakin jossain määrin edesmenneen Evolutionin pelisarjaa, Motorstormia.

Peli julkaistaan PS4- ja Xbox One -alustoille 5. päivä kesäkuuta. Jo nyt on mahdollista ennakkotilata peliä muun muassa DAY ONE editionin sekä digitaalisen DELUXE editionin muodossa. Ensinnä mainitun mukana saa Vortex buggyn ja jälkimmäisessä saa Tombstones -radan sekä kahdeksan skiniä ajoneuvoille.

Ennakkotilaajat saavat myös aikaisen pääsyn pelin betatestiin, joka käynnistyy toukokuussa.

Lisää tietoa osoitteessa www.onrushgame.com, traileri alla: