Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Uudisraivaajat saavat uuden alun

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 21.8.2018

Ubisoft ilmoitti Gamescomissa, että Amigalla aikoinaan alkunsa saanut ja Blue Byten vuodesta 1993 kehittämä The Settlers -pelisarja tulee saamaan uuden alun, eli niin sanottu rebuuttaus on valmisteilla.

Pelkkää The Settlers -nimeä kantava uusi peli julkaistaan syksyllä 2019. Peli tulee yhdistelemään tuttuja pelimekaanisia elementtejä yhdessä uusimman teknologian kanssa. Peliä varten on valittu parhaita ominaisuuksia aiemmista peleistä ja modernisoitu ne. Lisäksi kokonaan uutta ovat uusi ruokasysteemi, useammat erilaiset voittamisvaihtoehdot sekä monihenkinen työntekijäsysteemi.

Uutta inkarnaatiota odotellessa voi tutustua pelisarjan 25-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistavaan kokoelmaan, The Settlers History Collectioniin. Kokoelma sisältää kaikki seitsemän aiempaa peliä ”History Edition” -versioina. Käytännössä tämä tarkoittaa kaikilla päivityksillä sekä laajennuspaketeilla varustettuja, nykykoneille optimoituja pelejä. Kokoelma julkaistaan yksinoikeudella Ubisoftin omassa digitaalipalvelu Uplayssa 15. päivä marraskuuta.

Tätä kirjoittaessa The Settlers 1 History Edition on jo saatavilla ja kaikki muutkin pelit voi myös ostaa erikseen. Edellisen kerran The Settlers -pelisarjaa juhlistettiin sen 10-vuotisjuhlan aikaan, vuonna 2006. Kyseinen juhlaremake ei ole saatavilla History Edition -pelinä.

Alla The Settlers rebuuttaus:

Ja alla juhlatraileri:

Uutisen lähde: Ubisoft