Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Gamescom 2018 uutisia

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 21.8.2018

Gamescom-messut jylläävät parhaillaan Saksassa ja kestävät 24. päivä kuluvaa kuuta asti. Paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa on paljastettu messujen aikana, joten listataanpa niistä niputettuna muutamia.

Farming Simulator 19

Giants Software julkaisi Farming Simulator 19 -pelistään Gamescom-trailerin, joka lyhyesti esittelee eri laitteita, sekä hevosen, jolla maatilallinen pääsee ratsastamaan. Pelin julkaisu PS4:lle, Xboxille ja PC:lle tapahtuu marraskuun 20. päivä. Traileri alla:

The Dark Pictures

Muun muassa Until Dawn -peleistään tuttu SuperMassive Games yhdessä Bandai Namcon kanssa ilmottivat, että tekeillä on kauhuteemainen ja elokuvamainen antologiasarja, jossa kaikki julkaistavat pelit ovat omia tarinoitaan uusilla hahmoilla ja tarinalla varustettuna. Tarinat julkaistaan tasaisin väliajoin, ensimmäinen osa joskus ensi vuonna.

Sarjan ensimmäisen peli on nimeltään The Dark Pictures – Man Of Medan ja siitä julkaistiin tänään ensimmäinen traileri. Visuaalisesti peli muistuttaa paljolti juuri Until Dawnia. Tarinassa seurataan neljää nuorta amerikkalaista, jotka lähtevät veneilemään huhutun uponneen WWII-hylyn perään. Kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin pitäisi. Kuka jää eloon, kuka kuolee?

Assassin’s Creed Odyssey

Uutta Assassiinia on pian tarjolla taas, sillä Ubisoft ilmoitti julkaisevansa PlayStation 4- ja Xbox Onelle sekä PC:lle Assassin’s Creed Odysseyn jo 5. päivä lokakuuta. Muinaisesta Egyptistä hypätään nyt muinaiseen Kreikkaan vuoteen 431 ennen ajanlaskun alkua. Mitä sopii odottaa? ”Uusi keskustelujärjestelmä, kahden pelihahmon valinta sekä Spartan ja Ateenan väliset taistelut ovat keskeisiä osia myös meritaisteluita yhdistävässä eeppisessä tarinassa.” Näin kertoo Visionist. Sekaan mahtuu myös Kosmoksen kultti sekä kreikkalaisen taruston hirviöitä. Alla traileri:

Life Is Strange 2

Ranskalainen DONTNOD julkaisi jo aiemmin trailerin Life Is Strangen jatko-osasta, mutta nyt studio on julkaissut pelailua paljastavan videon. Pelin pääosassa nähdään veljekset, 16-vuotias Sean ja 9-vuotias Daniel Diaz, jotka joutuvat lähtemään USAn halki Meksikoon vievälle vaaralliselle road tripille, joka mullistaa poikien elämän. 19-minuttinen pelipätkä on ensimmäisen episodin ”Seattle” -nimisestä luvusta.
Viisiepisodisen pelin ensimmäinen osa julkaistaan syyskuun 27.päivä Xboxille, PC:lle sekä PS4:lle.

Just Cause 4

Tekeillä oleva ja joulukuun 4.päivä Xboxille, PC:lle sekä PS4:lle julkaistava Just Cause 4 sai tuhoisan Tornado-pelivideon, joka esittelee uuden pelin äärimmäisiä sääolosuhteita. Tornado tuhoaa kaiken näyttävästi tieltään ja imee sisuksiinsa niin hävittäjät kuin autotkin. Lehdistötiedotteessa mainitanan myös, että Ricon tuttu tarttumakoukku tekee paluun ja on kustomoitavampi vekotin kuin koskaan aiemmin.

Uutisen lähteet: Focus Home Interactive, Visionist, Koch Media ja Bandai Namco.