Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon
Grail Quest -tapahtuma tulee taas

Uutinen: Grail Quest -tapahtuma tulee taas

Teksti: Mikko Kosonen, 28.6.2019

Nyt jo kolmatta kertaa peräkkäin Turussa järjestetään Grail Quest -niminen peliaiheinen suurtapahtuma.

Tapahtuman paikaksi on valikoitunut Kupittaan Palloiluhalli ja ajankohtana toimii useimpien koulujen syyslomaviikon ajankohta, 17.-19.10.2019.

Mikä sitten on Grail Quest?

Järjestäjiensä itsensä sanoja lainaten: “Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä. Pelifestareiden ohjelmassa on tänä vuonna valtava PC/konsoli-pelialue kävijöille, uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä esports-turnauksia.”

Mukana on myös perinteisten LANien ja suosittujen striimaajien lisäksi huipputason e-urheilua Elisa Viihde CS:GO Liigan 40000:n euron palkintorahafinaalien myötä.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille.

Grail Quest avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolen yön aikaan. Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaina-aamuna klo 12 mennessä. Tapahtumapaikka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lipputyypistä riippumatta jokaisella kävijällä on mahdollisuus nukkua tapahtumapaikalle itse tuomallaan patjalla.

Lippujen hinnat löytyvät tämän linkin takaa.

Uutisen lähde: Grail Quest