Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

PS4 saamassa tärkeän päivityksen

Teksti: Mikko Kosonen, 5.2.2017

Playstation 4 on saamassa pian melko tärkeän päivityksen. Firmware numerolla 4.50 tuo nimittäin mukanaan kauan kaivatun ulkoisten kovalevyjen tuen, joka esimerkiksi Xboxista on löytynyt jo alusta alkaen.

Tätä nykyä pelien asennukset kun vievät niin julmetusti tilaa (pahimmillaan 30-70 gigatavua kappale), on konsolin mukana tuleva piskuinen 500:n gigatavun kovalevy nopeasti täytetty, vaikka toki Sony tätä nykyä jo myy yhden teran kovalevyillä varustettuja konsolipakettejakin.

Toimeliammat ovat myös itse vaihtaneet sisäistä kovalevyä isompaan, mutta päivityksen mukana tuleva mahdollisuus vain tökätä ulkoinen levy USB-porttiin on enemmän kuin odotettu.

Muuta uutta päivityksen mukana tulevaa ovat mahdollisuus käyttää konsolissa omia taustakuvia, sekä PSVR-virtuaalilaseille tuki 3D Bluray -elokuville, mikä siis mahdollistaa 3D-elokuvien katsomisen ilman erillisiä 3D-laseja tai 3D-televisiota. Viimeisenä, päivitys tarjoaa mahdollisuuden luota partyja sekä liittyä niihin PS4:n suoraan pikavalikon kautta, poistumatta itse pelistä.

Tällä hetkellä uusi päivitys on betatestauksessa, joten kovin kauaa uutta päivitystä tuskin tarvitsee odotella.

Uutisen lähde: Playstation.Blog