Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Sininen Siili pyörii plussana kauppoihin heinäkuussa

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 28.4.2018

Sega onnistui kuin onnistuikin tekemään kunnollisen comebackin maskottinsa Sonic The Hedgehogin kanssa, kun viime vuonna julkaistu Sonic Mania näki päivänvalon.

Paljon myönteisiä arvosteluja vuosi sitten osakseen kerännyt Sonic Mania on heinäkuussa saamassa seuraa Sonic Mania Plus -julkaisusta, jonka Sega sanoo olevan definitiivinen versio vuoden 2017 hittipelistä.

Heinäkuun 17. päivä Xboxille, PS4:lle sekä Nintendon Switchille julkaistava Sonic Mania Plus nimensä mukaisesti plussailee peliin lisää sisältöä ja parantelee olemassa olevaa.

Mukaan on heitetty kaksi uutta hahmoa aiemmista Sonic-peleistä; Mighty the Armadillo ja Ray the Flying Squirrel.

Encore mode sen sijaan tarjoaa Sonicille uutta haastetta vanhoilla tutuilla pelizoneilla. Competition ja time attack moodit sen sijaan päivittyvät ja Sonic Mania Plus -pelin myötä ne mahdollistavat neljän yhtäaikaisen pelaajan jaetun ruudun kisailun ja time attackissa uutuutena on mukana muiden pelaajien haamuuja vastaan kisaaminen.

Pelin fyysisen version ostavat saavat lisäherkkua, sillä pelin kannet ovat holografiset, mutta myös käännettävät. Vaihtoehtoinen kansi tarjoaa Sega Mega Drive -konsolin hengessä työstetyn kuvan 16-bittisen konsoliaikakauden fanien iloksi. Pelin mukana tulee lisäksi 32-sivuinen konseptivihkonen.

Niille, jotka jo ostivat originaalin version Sonic Maniasta PC:lle tai konsoleille tullaan tarjoamaan Encore DLC -pakettia noin 4,5 euron hintaan Sonic Mania Plus -pelin julkaisupäivänä.

Uutisen lähde: Koch Media

Alla pelin traileri: