Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

NBA 2K19 saa riveihinsä Bill Simmonsin

User profile picture Teksti: Mikko Kosonen, 24.8.2018

2K Games ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että 11. päivä syyskuuta julkaistava NBA 2K19 -peli saa mukaansa pitkään ESPN-kanavalla urheilutoimittajana toimineen Bill Simmonsin. Mies on ohessa myös kirjailija, podcastin juontaja (The Ringer) sekä analyytikko. Pian siis myös videopelin kommentaattori.

Simmons liittyy alati kasvaneeseen kommentaattoreiden ja selostajien määrään. Simmons nostaa samalla kokonaispersoonallisuuksien lukeman jopa neljääntoista, kun mukaan luetaan muun muassa kentänlaita- ja studiokommentaattorit. Pääselostajana toimii edelleen Kevin Harlan.

NBA 2K18 -pelissä mukaan liittyivät entiset pelaajat, Kobe Bryant ja Kevin Garnett, jotka ovat toimineet erikoisvieraskommentaattoreina joissain otteluissa. Edellä mainitut heput tekevät paluun tänäkin vuonna, yhdessä Bill Simmonsin debyytin kanssa.

Alla Simmonsin taidonnäyte, kulissien takaa -materiaalia, sekä demonstraatiota pelin varsin dynaamisesta ja saumattomasti virtaavasta selostuksesta, joka viime vuonnakin oli yksi sarjan parhaita ominaisuuksia.