Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle Xbox

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 23.10.2006 Lego Star Wars II: The Original Trilogy
Xbox | Toimintapelit

Lego Star Wars II: The Original Trilogy on letkeätunnelmainen toimintapeli, niin pieneen kuin hieman varttuneempaankin makuun. Legoukkeleilla on yksinkertaisen hauska pelata lävitse legendaarisen Star Wars -saagan ensimmäiset(tai siis viimeiset)osat ja vielä enemmän kaverin kera.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 13.4.2006 FIFA Street 2
Xbox | Urheilupelit

FIFA Street 2 on alkuperäiseen peliin nähden hieman monipuolisemmalla urapelillä, sekä muutamilla parannuksilla höystetty katufutis, jota on ihan hauska pelata - joskin lähinnä kaveriporukassa pelin heikkotasoisen tekoälyn vuoksi. Hitusen verran edeltäjäänsä parempi, joskaan ei paljon.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 27.3.2006 Black
Xbox | Arcadepelit

Black on kovasti hehkutettu räiskintäpeli Burnout -kaahausten tekijöiltä. Valitettavasti pelin suurin ominaisuus, eli tuhoutuva ympäristö ei olekaan aivan kaikkea sitä mitä piti ja muutenkin peliä vaivaavat yksinpelin lyhyys, sekä itseääntoistavuus. Viihdyttävää aivot narikkaan -räiskintää muhkeilla aseilla, tosin pienempinä annoksina nautittuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.3.2006 NHL 2K6
Xbox | Urheilupelit

Loistavan NHL 2K -pelisarjan uutukainen on jälleen täällä. Realismihakuista kiekkoa muutamilla uusilla ja hyödyllisillä, sekä ei niin hyödyllisillä ominaisuuksilla varustettuna. Kaikesta huolimatta taattua kiekkolaatua niin yksin, kuin kavereidenkin kanssa pelattuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 14.3.2006 Splinter Cell: Chaos Theory
Xbox | Toimintapelit

Splinter Cell: Chaos Theory on jälleen taattua laatua pelisarjan ystäville maustettuna entistä upeammalla audiovisuaalisella kokemuksella, sekä erittäin tunnelmallisella hiippailukokemuksella höystettynä, jota valitettavasti vain osittain särkee edelleen melko heikko tekoäly, sekä yksinpelin auttamaton lyhyys.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.3.2006 Battlefield 2: Modern Combat
Xbox | Arvostelut

Battlefield 2: Modern Combat on ensimmäinen konsoleille kehitetty Battlefield -peli. Se tarjoaa modernia sodankäyntiä niin yksin, kuin moninpelitarpeisiinkin, mutta valitettavasti peliä vaivaa toteutukseltaan loppujen lopuksi tasapaksun tylsä pelikokemus, jossa moninpelin suurimmiksi miinuspuoliksi koituvat vähäiset pelaajamäärät, liian suuret pelialueet sekä tiimityöskentelyn olemattomuus. Onhan peli ehkä parasta sota-aiheista, monen pelaajan Live-räiskintää mitä tällä hetkellä on tarjolla, mutta tämä kertoo vain siitä, että paljon paremmallekin olisi kysyntää.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 18.12.2005 True Crime: New York City
Xbox | Toimintapelit

True Crime: New York City on Activisionin toinen yritys saada osansa ilmiöstä nimeltä Grand Theft Auto. GTA-kloonina peli onnistuu huonosti, omana itsenäänkin vain tyydyttävästi ja peli onnistuukin vain harvoina hetkinä olemaan edes jollain tapaa nautittava. Takaisin suunnittelupöydän ääreen pojat. Allekirjoittaneelle sen sijaan iski aito GTA-nälkä. Taidankin mennä pelaamaan oman San Andreakseni uudelleen lävitse.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 8.12.2005 The Matrix: Path Of Neo
Xbox | Toimintapelit

The Matrix: Path Of Neo on askel oikeaan suuntaan sitten edellisen, ala-arvoisen Enter The Matrix -pelin, joskaan otettu askel ei ole kovin suuri. Pelin nautittavan pelattavia sekä näyttäviä lähitaisteluita ja sitä myöten "aitoa" Matrix -henkeä särkee paikoitellen tyhmä tekoäly, ontuva ammuskelu sekä jatkuvat ruudunpävitysongelmat.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 3.12.2005 Peter Jackson's King Kong
Xbox | Toimintapelit

Peter Jackson's King Kong on nautittava ja tunnelmallinen lisenssipeli samannimisestä elokuvasta. Seikkailuhenkinen FPS-osuus, sekä vahvuuden tunteen pelaajalle antava itse King Kongilla pelaaminen ovat mukavan erilaisia, vaikka King Kong -peliosio ei olekaan aivan niin hyvin toteutttu kuin mitä olisi voitu. Nautittava peli, jota pelaa mielellään, joskaan kyseessä ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä myöskään mikään kovin pitkä peli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 30.11.2005 From Russia With Love
Xbox | Toimintapelit

From Russia With Love on samannimiseen, 60-luvun Bond-elokuvaan perustuva EA:n kehittämä lisenssipeli. Toimivalla Bond-hengellä, sekä näyttelijä Sean Conneryn ulkonäöllä ja äänellä varustettu toimintapeli, jota latistaa valitettavan vaisun yksinpelin lähes olematon tarina ja yksinkertaiset tehtävät. EA:n edellinen Everything Or Nothing antaa parempaa pelillistä vastinetta Bond-faneille.

Lue arvostelu »
1 2 3 9