Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle XBOX360

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 25.10.2012 XCOM: Enemy Unknown
XBOX360 | Strategiapelit

Kuuleeko Juhan af Grann ?

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 16.8.2011 From Dust
XBOX360 | Strategiapelit

From Dust on klassikkotasohyppely Another Worldin luoneen Eric Chahin uusin luomus - ja samalla ensimmäinen yli kymmeneen vuoteen. Pitkästä tauosta huolimatta mies osaa edelleen ideoida hienoja ja koukuttavia pelejä ja siitä todisteena varsin viehättävä, kevyt stragegiapeli/jumalpeli arvaamattomilla luonnonmullistuksilla varustettuna.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 13.3.2009 Halo Wars
XBOX360 | Strategiapelit

Halo Wars laajentaa Halon maailman nyt myös RTS-puolelle ja tarjoaa samalla Halon faneille mahdollisuuden kurkistaa menneisyyteen ja valottaen ihmisten ja Covenantien välistä sotaa tarjoamalla mielenkiintoisen yksinpelitarinan, joka on samaa korkean tason kaliiberia, johon Halon fanit ovat tottuneet.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.12.2008 EndWar
XBOX360 | Strategiapelit

Tom Clancy's EndWar on reaaliaikainen joukkojenhallinta-strategiapeli, jossa pääosassa loistaa ääniohjauksella toimiva komentaminen. Valitettavasti ääniohjaus onkin sitten pelin ainoita valttikorteja, sillä ilman kyseistä ominaisuutta on peli pelkkä yksinkertaisemmasta päästä oleva strategiapeli, jota ei ainakaan pelkän yksinpelin vuoksi kannata välttämättä hankkia. Mikäli pelin Live-osio nostaa jossain vaiheessa päätään, saattaa tiedossa silloin olla varsin tiiviitäkin moninpelisessioita, mutta tällaisenaan peli on ikävä raakile.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.11.2008 Command & Conquer - Red Alert 3
XBOX360 | Strategiapelit

Kokonaisuutena Command & Conquer - Red Alert 3 on varsin onnistunut RTS-peli. Se tarjoaa faneille juuri sitä mitä ne haluavatkin, uuden yhteistyöpelimahdollisuuden kera. Kunhan pelin erittäin värikkään grafiikan ylitse pääsee ja siihen tottuu, paljastuu pinnan alta varsin kelpo ajantappotuote niin PC:llä kuin Xbox 360:lläkin. Pelin sekä PC, että Xbox 360-versiot ansaitsevat saman arvosanan, sillä molemmat ovat sen verran hyvin toteutettuja, ettei eroja näiden välillä juurikaan ole.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.10.2008 Warhammer - Battle March
XBOX360 | Strategiapelit

Tuntuu aivan siltä, että Battle March lykätään markkinoille Warhammer Onlinen vanavedessä. Sen sijaan ihan mukavaa nähdä RTS pelejä konsoleilla, mutta mieluummin näkisin sellaisia mihin panostetaan enemmän. Warhammer: Battle March on yksinkertaisesti aivan liian turhauttava kokemus muille kuin Warhammer faneille, jotka ehkä kestävät pelin viat.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 3.6.2007 Command & Conquer 3 - Tiberium Wars
XBOX360 | Strategiapelit

Command & Conquer 3 - Tiberium Wars -pelin Xbox 360-käännös on erittäin hyvä yritys tuoda tämä PC:lle aiemmin julkaistu, laadukas ja vanhan ajan C&C-meiningillä varustettu pelattava strategiapeli kyseiselle konsolille. Valitettavasti uudelleen suunnitellusta käyttöliittymästään huolimatta yritys ei ole onnistunut aivan täydellisesti, vaikka PC-version tapaan hyvä pelijulkaisu kyseessä onkin. Mikäli vain mahdollista, suosittelen hankkimaan Command & Conquer 3:n PC-version, joka on parempi. Tosin ei Xbox 360-versio kovin kaukana jäljessä tule.

Lue arvostelu »