Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle XBOX360

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 25.11.2013 Rocksmith 2014
XBOX360 | Partypelit

School Of Rock 2014.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 21.7.2010 Rock Band - Green Day
XBOX360 | Partypelit

Rock Band - Green Day on sitä mitä sopii olettaakin, eli Green Daylle omistettu peli Rock Band -sarjassa. Ei aivan The Beatlesin -pelin tasoa, mutta varmasti tämä paketti siitä huolimatta lämmittää bändin fanien mieltä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 26.4.2010 Lips - I Love The 80's
XBOX360 | Partypelit

Lips - I Love The 80's on Microsoftin kovaan tahtiin ilmestyvän Lips -laulupelisarjan tuorein osa. I Love The 80's tarjoaa nimensäkin mukaisesti 80-luvun pop-musiikkia ja kokonaisuutena pelin kappelevalikoima on varsin yhtenäinen ja toimiva. Suositellaan 80-luvun musiikin ystäville.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 4.4.2010 Lips - Party Classics
XBOX360 | Partypelit

Mikäli mielii verestää muistoja 80- ja 90-luvun musiikin tahdissa, on Lips - Party Classics varsin oiva vaihtoehto illanistujaisiin. Party Classics ei ole pelkästään paras Lips -pelin, joka tähän mennessä on julkaistu, mutta julkaisuna myös pelisarjan parhaan ja kaikista yhtenäisimmän laululistan sisällään pitävä peli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 25.3.2010 Guitar Hero: Van Halen
XBOX360 | Partypelit

Guitar Hero Van Halen on kaikkiaan kaamea pettymys. Faneille ekstroja ei ole nimeksikään, ei minkäänlaista videomateriaalia, jota olisi mielellään katsellut. Biisit vain soitellaan putkimaisesti läpi, ilman minkäänlaisia välianimaatioitakaan. Vaikeustaso ei ole sitä mitä peli lupailee. Kokenut pelaaja veteleekin hardilla pelin helposti alusta loppuun ilman suurempia ongelmia. Itse kappalelista on myös varsin erikoinen - hard rockista punkkiin ja metalliin - vaikka makuasiahan tämäkin on. Kappaleiden määräkin on varsin suppea (47 kpl) ottaen huomioon ekstrojenkin uupumisen. Livessä ei ole pelaajia, eikä GH 5:ssä mukaan tullut partypeli-ominaisuus ole Van Haleniin asti selvinnyt. Pelkkä track pack ladattavaksi johonkin aikaisempaan GH -peliinkin olisi varmasti riittänyt. Kaupassa Van Halenista pyydetään se reilu 50? kaikilla alustoilla, niin kannattava ostos on kaukana tästä. Täysin turha lisäys Guitar Hero -pelisarjaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 15.11.2009 DJ Hero
XBOX360 | Partypelit

DJ Hero on uusi aluevaltaus Guitar Hero -pelisarjaa julkaisevalta Activisionilta. Valitettavasti DJ Hero ei pääse sisarsarjansa tasolle viihdyttävyydessään, yhtenä syynä moninpeliseuran uupuminen, sekä toisena haastavuuden puute.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 14.11.2009 Band Hero
XBOX360 | Partypelit

Band Hero on Guitar Hero -pelisarjan uusin tulokas täysin ymmärrystä vailla olevasta nimenvaihdoksestaan huolimatta. Band Hero on jokseenkin identtinen veli Guitar Hero 5:lle, vain uusilla biiseillä höystettynä. Kohdeyleisönä toimii tällä kertaa pääasiassa yksinomaan naispuoliset pelaajat, joten te miehet (ja naiset!), jotka ette pidä Jesse McCartneysta, Hilary Duffista tai Lily Allenista, karttakaa tätä julkaisua kaukaa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 2.11.2009 Lips ? Number One Hits
XBOX360 | Partypelit

Lips ? Number One Hits on muutamilla parannuksilla sekä uudella, hiukan viimekertaista paremmalla biisikattauksella varustettu lauleskelupeli, joka ei juuri yllätyksiä tarjoile.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.9.2009 Rock Band - The Beatles
XBOX360 | Partypelit

Rock Band - The Beatles on sitä mitä nimikin kertoo; tuutin täydeltä The Beatleasia virtuaalibändittelyn muodossa. Muutamilla pelillisillä parannuksilla varustettu, nautninnollinen kokoelma hyviä kappaleita, jota latistaa oikeastaan vain se mikä muitakin bändeille omistettuja pelejä: Kappaleita saisi olla enemmän.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 17.9.2009 Guitar Hero 5
XBOX360 | Partypelit

Guitar Hero 5 on sarjan uusin, joka tuo mukaanaan joitain uudistuksia, joista ehkäpä merkittävin on nopean peliin liittymisen mahdollistava partymuotoinen pelaaminen, sekä mahdollisuus sekoitella instrumentteja miten haluaa. Muutoin GH -sarjan tuorein osa on melko yllätyksetön ja vailla uusia mullistuksia, sekä musiikkivalikoimaltaan jälleen kerran pääosin mainstream-musiikkia, joka ei varmasti miellytä ainakaan niitä, jotka eivät liiemmin mainstreamista perusta. Mikäli peliä voisi sen musiikkivalikoimansa vuoksi sakottaa, olisi allekirjoittanut napsaissut lopullisesta pistemäärästä puolikkaan tähden pois.

Lue arvostelu »