Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle XBOX360

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 6.12.2012 Resident Evil 6
XBOX360 | Survival horror

Paljon melua tyhjästä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 18.5.2010 Alan Wake
XBOX360 | Survival horror

Alan Wake on Max Payne -toimintapeleistään parhaiten tunnetun suomalaisen Remedy Entertainmentin uusin tuotos. Peli heittää pelaajan keskelle painajaismaista tarinaa ja kirjailija Alan Waken kenkiin tämän etsiessä kuumeisesti kadonnutta puolisoaan. Pelin erittäin vahva tarina sekä paikoitellen käsinkosketeltava tunnelma ja hienot henkilöhahmot tekevät pelistä muutakin kuin vain pelkän kauhutoimintapelin muiden joukossa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.4.2009 Resident Evil 5
XBOX360 | Survival horror

Kaikkiaan Resident Evil 5 tuntuu uuden polven konsoleille käännetyltä Resident Evil 4:ltä, jonka tapahtumapaikka on siirtynyt Espanjasta Afrikkaan. Kontrollikankeuksineenkin kyseessä on varsin viihdyttävä zombintappopläjäys, joskin hieman lyhyt sellainen. Jos lähipiiristä löytyy toinenkin japanilaisen Hollywood-plagiaation camp-henkisyydestä innostuva kaveri, voi lystin (ja mahdollisesti pelin keston) tuplata jaetun ruudun moninpelillä. Sarjan faneille peli on selkeä pakko-ostos, mutta jos omaa tolkkua ja malttia, veikkaisin että peliä alkaa kertakäyttöisyytensä ansiosta löytyä melko nopeasti halvempien kierrätyspelien hyllystä. Tavalla tai toisella tämä zombiräiskintä kannattaa joka tapauksessa kokea.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.4.2009 Silent Hill - Homecoming
XBOX360 | Survival horror

Silent Hill - Homecoming on viimeistelty mutta läpeensä yllätyksetön lisä tunnettuun kauhupelisarjaan. Itselleni se oli pettymys - ei siksi, ettäkö se olisi edeltäjiään huonompi, vaan siksi ettei se ole laisinkaan niitä parempi. Ainoa maininnan arvoinen uudistus edellisiin osiin verrattuna on pelin taistelusysteemi, joka sekin on tuonut tullessaan itkua ja hampaiden kiristystä lisääntyneiden taistelujen muodossa. Jos edellispolven Silent Hillit eivät pursua jo ulos sieraimista ja korvista, on Homecoming aika varma keino itsensä pelotteluun. Jotain tälle huonosti ikääntyvälle konseptille pitäisi kuitenkin tulevasuudessa tehdä.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.7.2008 Alone In The Dark
XBOX360 | Survival horror

Yksin pimeässä on kamala kokemus.

Lue arvostelu »