Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle XBOX360

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 8.2.2013 DmC - Devil May Cry
XBOX360 | Hack 'n' slash

Paholaisen itkettäjän uusi sukupolvi.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 9.7.2012 Lollipop Chainsaw
XBOX360 | Hack 'n' slash

Tissejä ja tikkareita.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.6.2012 Bloodforge
XBOX360 | Hack 'n' slash

Turhauttavat verikekkerit.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.12.2011 The Lord Of The Rings - War In The North
XBOX360 | Hack 'n' slash

The Lord Of The Rings - War In The North on kevyehköillä roolipelielementeillä varustettu hack 'n' slash peli, jossa seurataan kolmen Taru Sormusten Herrasta -henkisen sankarin edesottamuksia. Peli ei ole onneksi ole tyypillinen lisenssipeli, sillä sitä ei ole työstetty elokuvien pohjalta orjallisesti. Sen sijaan War In The North tarjoaa ihan mielenkiintoista, joskin melko toiminnantäyteistä pelattavaa, jota jaksaa yksinpelinä hieman pienempinä annoksina ja isompina annoksina mahtavan co-op pelitilansa ansiosta.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 3.11.2011 Cursed Crusade
XBOX360 | Hack 'n' slash

Cursed Crusade on ristiretkien aikaan sijoittuva 3rd person toimintapeli, joka ei ole oikeastaan mistään kotoisin. Muun muassa kankea taisteleminen, vihollisen tekoälyttömyys, suunnittelumokat, sekä välianimaatioiden jatkuva viljeleminen pelaamisen kustannuksella ovat aivan liian rasittavia tekijöitä, jotta Cursed Crusaden pelaamisessa olisi mitään tolkkua. Cursed Crusade? Cursed indeed...

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 13.9.2011 Bastion
XBOX360 | Hack 'n' slash

Bastion on Xbox Live arcadessa julkaistu ladattava indiepeli, joka vie pelaajan keskelle fantasiamaailmaa The Kid -nimisen hahmon rooliin. Pelin joskus aiemminkin koettua pelimekaniikkaa maustaa hienosti sen upea audiovisuaalinen toteutus sekä toimivat kontrollit, jotka saavat pelin tuntumaan tuoreelta ja omaperäiseltä pelikokemukselta. Mikäli pidät hahmonkehitysmausteilla varustetuista hack'n'slash -tyyppisistä 2D-peleistä, niin voi Bastionia suositella varsin lämpimästi.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 23.4.2010 Darksiders
XBOX360 | Hack 'n' slash

Darksiders tarjoaa hyvän annoksen viihdettä yli 18-vuotta täyttäneille, sillä veri lentää ja maailma on muutenkin sen verran karunoloinen, ettei nuoremmat välttämättä tunne oloaan mukavaksi. Ensimmäisen tehtävän hektisyyden jälkeen muuttuu peli joksikin aikaa tylsemmäksi, joskin loppua kohden pelin tarina avautuu paremmin. Grafiikka kuin äänetkin ovat moitteettomia ja pelin luolastoissa riittää toimintaa, niin aivoille kuin raa'alle voimallekin. Välillä kuitenkin luolastoissa edestakaisin juoksentelu ärsyttää ja paikkojen pulmat voivat olla hetkellisesti rasittaviakin. Darksiders on hyvin Zeldamainen peli ja tämä kestää koko pelin ajan. Mikäli on pelannut Ocarina Of Timea N64 -konsolilla, niin ymmärtää kyllä miksi. Darksidersia voisikin pitää jossain määrin Zeldan pelottavana isoveljenä, jossa enkelit, demonit kuin zombitkin ryöppyävät loputtomana virtana niskaan.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 22.7.2009 Dynasty Warriors 6 - Empires
XBOX360 | Hack 'n' slash

Mikäli Dynasty Warriors -pelit eivät ole entuudestaan lainkaan tuttuja, on Empires siinä mielessä hyvä paikka aloittaa tutustuminen, että pelin hinta on tavallista pelijulkaisua edullisempi, mutta toisaalta uusien pelaajien kannattaa ehkä ensin tutustua peliin demon muodossa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 29.6.2009 Dynasty Warriors - Gundam 2
XBOX360 | Hack 'n' slash

Gundam on hieno animesarja ja on hyvä nähdä peli, mistä löytyy paljon tietoa ja tarinaa kyseisistä tuotoksista. Harmi vain, että Dynasty Warriors - Gundam 2:n toteutus on kaatunut sen huonoon suunnitteluun. Taistelut toistavat itseään, Livessä ei ole pelaajia, audiovisuaalinen toteutus jättää paljon toivomisen varaa ja pelin tehtävät ovat yleisesti ottaen turhauttavaa saman toistoa. Gundameita sen sijaan löytyy läjäpäin monesta Gundam-sarjasta, kuten Gundam Destinystä. Hardcore-Gundam fani voi ehkä päästä yli pelin teknisistä rajoitteista, mutta peruspelaaja turhautuu nopeasti.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 7.4.2009 Afro Samurai
XBOX360 | Hack 'n' slash

Afro Samurai on Samuel L. Jacksonin äänen tähdittämä, saman nimiseen lyhytanimesarjaan pohjautuva hack 'n' slash -peli, joka valitettavasti kaatuu liian paljon itseään toistavaan pelattavuuteensa, sekä paikoitellen silmiinpistävään lineaarisuuteensa. Kannattaa ehdottomasti kuitenkin kokeilla pelin demoa, sillä ei Afro Samurai aivan täysin huono viritys ole.

Lue arvostelu »