Käyttäjänimi:
Salasana:
Rekisteröidy
facebook link rss link twitter link
Search icon

Toimituksen valinnat alustalle XBOX360

Uusimmat arvostelut

Kansikuva -
Arvosteltu 26.12.2012 Far Cry 3
XBOX360 | Arcadepelit

Iso kolmonen serveriongelmilla.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 20.12.2012 Midway Arcade Origins
XBOX360 | Arcadepelit

80- ja 90-luvun pelihelmiä ja ihmeitä samassa paketissa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 24.11.2012 F1 Race Stars
XBOX360 | Arcadepelit

Myrskylinnut moottoriurheilemassa.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 10.1.2012 Joe Danger: Special Edition
XBOX360 | Arcadepelit

Aja hiljaa isi nyt vaan, niin sitten illalla leikitään...

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 26.11.2011 Call Of Duty - Modern Warfare 3
XBOX360 | Arcadepelit

Call Of Duty - Modernwarfare 3 on Activision jättihittisuperpelisarjan modernin sodankäynnin kolmas osa. MW3 tarjoaa tylsän ja lyhyen sekä lineaarisenkin yksinpelikampanjan, jonka aikana pääsee testailemaan pelin eri aseita varsinaista pelin suolaa, eli nopeatempoista ja adrenaliinintäyteistä Live-moninpeliä. Pelaajia on satoja tuhansia, eikä peliseurasta tule pulaa. Bonuksena pelissä on mukana uusi ja varsin kiva suvival-pelimuoto, mutta muutoin moninnpelin tarjonta on aika lailla peruskauraa, aina perkejä, hahmonkehitystä kuin aseitakin myöten.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 2.9.2011 Insanely Twisted Shadow Planet
XBOX360 | Arcadepelit

Insanely Twisted Shadow Planet on visuaalisesti kaunis yhdistelmä seikkailua, toimintaa ja ongelmanratkontaa. Peli on viimeistelty ja tunnelmallinen, mutta kompuroi omaan abstraktiuteensa ja päämäärättömyyteensä. Tosin, sarjakuvataiteilijana ja animaattorina tunnetun Michel Gagnén kädenjälkeä voisi jo itsessään pitää 1200 MS-pisteen arvoisena. Ehkäpä onkin parasta suhtautua Insanely Twisted Shadow Planetiin taidehankintana ja ajatella että kaupanpäällisiksi tulee ihan kelvollinen peli.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 1.7.2011 Dreamcast Collection
XBOX360 | Arcadepelit

Segan julkaisema Dreamcast Collection pitää sisällään neljä Dreamcastin kulta-ajan eri genreä edustavia pelejä. Hieman harmillisesti pelejä on levyllä melko vähän ja ne vähätkin ovat vähän niin ja näin arvonsa ja viehätyskestonsa kanssa. Eniten kokoelmasta saavatkin varmasti irti sellaiset pelaajat, jotka jo omistavat osan tai kaikki kyseiseistä peleistä aidolle Dreamcastille. Pelaajille, jotka sen sijaan eivät ole tutustuneet koskaan Dreamcastin peleihin ei kokoelmalla ole luultavammin sen suurempaa viehätysvoimaa ja rahavarat voikin Dreamcast Collectionin osalta suunnata muualle.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 19.6.2011 Duke Nukem Forever
XBOX360 | Arcadepelit

Duke Nukem Forever on 14 vuoden työn tulos ja ehdottomasti pelialan suurin ikuisuusprojekti koskaan. Pelistä ei tullut seuraavaa messiasta, mutta ei se aivan lasinalunenkaan ole. Peli on 90-luvun Duke 3D-peliin nähden varsin erilainen kokemus ja paikoin melkoinen sillisalaattikin, mutta silti pelissä on jotain kummaa viehätysvoimaa vikoineenkin -- ainakin Duke 3D:n jo ajat sitten aikuisiksi kasvaneille faneille.Sanottakoon nyt vielä tähän loppuun, että Youtube-videoiden ja pelin PC-version lataustaukoihin liittyvien tietojen perusteella olisin antanut PC-versiolle 3½/5 tähteä. Jos Duke kiinnostaa, hankkikaa -- mikäli mahdollista -- käsiinne mieluummin pelin paras versio.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 20.6.2010 Lost Planet 2
XBOX360 | Arcadepelit

Lost Planet 2 ei säväytä mitenkään erityisesti, ei graafisesti eikä myöskään sisältönsä puolesta. Virheitä löytyy niin pelin suunnittelusta kuin graafisesta ulkoasustakin. Arvostelijaa itseään ainakin ärsytti kun ruutu välillä hieman nytkähteli, ja ruudulla oli lisäksi havaittavissa kulmikkaita varjoja, vaikka grafiikka yleensä ottaen peleissä onkin se sivuseikka. Kampanjamuoto on lyhyt, ehkä noin kymmenisen tuntia. Jos sotakavereina on tekoäly niin pituutta saattaa saada lisää, sillä kentät täytyy porata lähes yksin lävitse. Bugeja pelistä löytyy myös. Moninpelikään ei Liven välityksellä tunnu toimivan lähes ollenkaan. Taistella saa jo moninpelin toimivuuden puolesta, ja tämä jos mikä vie koko peli-innon. Suosittelisin kokeilemaan pelin demoa ensin.

Lue arvostelu »
Kansikuva -
Arvosteltu 26.10.2009 Trials HD
XBOX360 | Arcadepelit

Trials HD on muinaisen Action Supercrossin ja Elastomanian hengessä tehty 2D-fysiikkapyöräily, joka koukuttaa niin pahasti, että siihen voisi soveltaa huumausainelainsäädäntöä. Trialsin vahvuus piilee näennäisen yksinkertaisessa pelattavuudessa, jonka voi oppia parissa minuutissa, mutta jonka hallintaan tarvitaan viikkokausien armotonta hiostamista. Mikäli ei halua takertua makuasioihin, kuten päänsärkyä aiheuttaviin taustamusiikkeihin, ei Trialsista löydy muuta valittamista, kuin loppupään ratojen älytön vaikeustaso. Toisaalta asian voi ajatella myös niin, että Trials HD olisi 1200 leikkirahan arvoinen ilmankin näitä turhanpäiväisiä sadismin ilmentymiä ja musiikinkin saa kytkettyä halutessaan pois. Kaiken kaikkiaan Trials HD on aivan loistava peli, joka asettaa aivan uusia vaatimuksia indie-pelien hinta-laatusuhteelle.

Lue arvostelu »